Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pikantný trapas celebritnej frajerky: Striptíz priamo na pláži!

Sarah Kohan Zobraziť galériu (11)
Sarah Kohan (Zdroj: Instagram)

MIAMI - Sa jej určite poďakovala! Sarah Kohan (24) je nielen milenkou mexického futbalistu Javiera Hernándeza (30), ale presadila sa tiež ako modelka a influencerka. Aktuálne sa nachádza na Miami, kde fotila sériu plavkovýh záberov. Počas prezliekania sa z jedných bikín do druhých ju pred očami zvedavcov ochotne kryla istá pani osuškou. Nerátala však s tým, že z druhej strany budú mať paparazzi dokonalý výhĺad.

Javier Hernández si po nedávnych Majstrovstvách sveta vo futbale doprial oddych. Spoločne s frajerkou Sarah Kohan zavítal na Miami, kde si rodáčka z Austrálie plnila aj pracovné povinnosti. 

Vyštudovaná právnička je vo svete sociálnych sietí známa ako veľká cestovateľka a modelka. Na jej profiloch denne pribúdajú zábery z krásnych miest, ktoré sú okorenené jej dokonalým telom odetým v úsporných bikinách. 

V mediách sa však v týchto dňoch objavili aj jej o čosi pikantnejšie fotky. Počas prezliekania sa na pláži sa totiž paparazzom podarilo zvečniť ju od pol pása vyzlečenú. Pikantnú FOTO z pláže nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Sarah KohanJavier Hernández
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu