Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Obľúbená herečka dovolenkuje v Grécku: Na bikiny si už netrúfla - A TOTO je dôvod!

Kate Hudson Zobraziť galériu (7)
Kate Hudson (Zdroj: SITA)

MYKONOS - Zaoblila sa! O herečke Kate Hudson (39) je známe, že vyznáva zdravý životný štýl a miluje pravidelný pohyb. Odmenou jej je tip-top postavička. Sympatická blondínka je momentálne v radostnom očakávaní, a tak jej telo prechádza viacerými zmenami. Guľaté bruško sa podarilo zvečniť paparazzom, ktorí ju stretli na obľúbenom grécckom ostrove.

Herečka Kate Hudson, známa z viacerých romantických komédií, je šťastnou dvojnásobnou mamičkou. K synom by jej už čoskoro malo pribudnúť dievčatko, z čoho ma sympatická blondínka obrovskú radosť.

Pôrod sa pomaličky blíži, avšak Kate si v týchto dňoch dopriala dovolenku na gréckom ostrove Mykonos, ktorí je medzi hviezdami celkom obľúbený. Nečudo, že sa to tam hemží aj bulvárnymi fotografmi, ktorým sa budúcu mamičku podarilo zvečniť na pláži. 

Usmievavá Kate mala na sebe vrchný diel bikín, ale dolnú časť tela si kryla plážovou šatkou. Zrejme jej pár kíl pribudlo a cíti sa takto pohodlnejšie. Za zmienku stojí aj guľaté bruško, ktoré už rozhodne nemožno prehliadnúť. 

Hudson robia na dovolenke spoločnosť jej synovia a priateľ Danny Fujikawa, aj slávna mama Goldie Hawn s partnerom Kurtom Russellom. 

Tehotná Kate Hudson sa už na pretŕčanie v bikinách necíti.
Zobraziť galériu (7)
Tehotná Kate Hudson sa už na pretŕčanie v bikinách necíti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Kate Hudson s tehotenským bruškom.
Zobraziť galériu (7)
Kate Hudson s tehotenským bruškom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kate Hudson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu