Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Svetová hviezda sa teší z tretieho potomka: Aha, aké meno dcérka dostala!

Pete Wentz Zobraziť galériu (4)
Pete Wentz (Zdroj: SITA/Photo by John Salangsang/Invision/AP)

NEW YORK - Americký hudobník Pete Wentz, ktorý je známy najmä ako basgitarista a hlavný autor rockovej kapely Fall Out Boy, sa stal trojnásobným otcom. Jeho dlhoročná priateľka Meagan Camper priviedla na svet dcéru.

"Sme šťastní, že môžeme na svete privítať Marvel Jane Wentz. Obaja jej bratia sú veľmi nadšení z novej sestričky," uviedla dvojica vo vyhlásení pre magazín People. Tridsaťosemročný rodák z Wilmette v štáte Illinois sa najnovším prírastkom do rodiny pochválil aj prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu z nemocničnej izby so svojou 29-ročnou partnerkou, dcérou Marvel Jane a synmi Saintom Laszlom a Bronxom Mowglim.

Pre muzikanta a modelku, ktorí tvoria pár od roku 2011, je Marvel Jane druhé spoločné dieťa. Spomínaný Saint Laszlo sa narodil v auguste 2014. Deväťročného Bronxa Mowgliho má Wentz s bývalou manželkou Ashlee Simpson Ross.

Pete Wentz je zakladajúcim členom skupiny Fall Out Boy, ktorá sa sformovala v roku 2001. Vydali sedem štúdiových albumov Take This To Your Grave (2003), From Under The Cork Tree (2005), Infinity On High (2007), Folie a Deux (2008), Save Rock And Roll (2013), American Beauty/American Psycho (2015) a Mania (2018). Wentz tiež pôsobil v momentálne neaktívnej experimentálnej elektropopovej skupine Black Cards. Okrem hudby sa venuje aj písaniu, filmu, móde a filantropii.

Viac o téme: Pete Wentz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu