Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi speváčka šokuje: Takéto FOTO by zverejnila len máloktorá žena!

Demi Lovato Zobraziť galériu (9)
Demi Lovato (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Má nedostatky, ale aj veľkú odvahu! Je dobre známe, že v šoubiznise sa preferuje dokonalosť. Z každej strany sa na nás usmievajú tip-top upravené hviezdy, ktoré sa na sociálnych sieťach chvália dokonalými fotkami. Avšak... Aj oni sú len ľudia z mäsa a kostí. Najnovšie to dokázala speváčka Demi Lovato (25).

Strie, celulitída a faldíky! To sú problémy mnohých žien. Aj tých, z celebritných radov. Instagram je však plný bezchybných fotiek, ku ktorým si nejedna hviezda dopomáha grafickými úpravami a retušou.

Speváčka Demi Lovato sa rozhodla zaujať inak. Svetu bez okolkov priznala, že jej postava nie je vôbec ideálna a ako dôkaz zverejnila pár záberov. „Strie, tuk, žiadna medzera medzi stehnami a ja sa aj tak milujem,” pripísala k fotkám atraktívna tmavovláska, ktorá v minulosti bojovala s poruchami príjmu potravy. Zrejme aj preto nejaké kilá navyše už nerieši. 

„Základ všetkého je milovať svoje telo. Každý deň sa pochváľte a nezabúdajte na to, že život je príliš krátky na to, aby ste sa strachovali, čo si o vás iní myslia,” poznamenala v nedávnom rozhovore speváčka, ktorá takto dodala sebavedomie mnohým ženám. 

FOTO Demi Lovato bez retuše a grafických úprav nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu