Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Známa herečka opäť v sexi outfite: Aha, pred kamerami bola bez šiat!

Jennifer Lawrence Zobraziť galériu (7)
Jennifer Lawrence (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Sexepílu má na rozdávanie! Reč je o herečke Jennifer Lawrence (27), ktorá v týchto dňoch promuje filmovú novinku Red Sparrow. Na londýnskej premiére ohúrila v šatách s výstrihom po pupok, skvele vyzerala aj v pondelok, keď bol počin slávnostne odprezentovaný v New Yorku. Krásna a talentovaná blondínka sa ale pred kamerami predviedla aj bez šiat. Pozrite sa!

Na topkách sme vás už informovali, že filmovou novinkou týchto dní je aj thriller Red Sparrow, ktorého vybrané scény sa nakrúcali aj na Slovensku. Ústrednú postavu stvárnila krásna oscarová herečka Jennifer Lawrence. 

Tá si rozumie nielen s kamerami, ale vyzná sa tiež v móde. Dôkazom sú outfity, v ktorých sa počas posledných týždňoch predvádza na červenom koberci. Blondínkine kreácie sú šmrncovné a dokonale zvýrazňujú jej ženské zbrane.  

Svoje prednosti vystavila Jennifer na obdiv aj pred kamerami. V rozhovore pre Vanity Fair otvorene priznala, že počas nakrúcania musela držať diétu. FOTO Jennifer Lawrence bez šiat nájdete v GALÉRII>>

Jennifer Lawrence sa na pondelkovej premiére predviedla v takýchto zaujímavých šatách.
Zobraziť galériu (7)
Jennifer Lawrence sa na pondelkovej premiére predviedla v takýchto zaujímavých šatách.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer LawrenceRed Sparrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu