Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Oscarová herečka s výstrihom po pupok: Jej prsia mali asistentku!

Jennifer Lawrence v šatách s odvážnym výstrihom. Zobraziť galériu (10)
Jennifer Lawrence v šatách s odvážnym výstrihom. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Pikantnému trapasu sa vyhla! Herečka Jennifer Lawrence (27) sa v pondelok zúčastnila slávnostnej premiéry filmu Red Sparrow, v ktorom stvárňuje jednu z ústredných postáv. Na červenom koberci zažiarila v krásnych šatách s hlbokým výstrihom. Chvíľkami to vyzeralo tak, že blondínka ukáže viac, než mala v pláne. Našťastie, bola na blízku "asistentka", ktorá mala prominentné prsia pod kontrolou.

Jennifer Lawrence získala v roku 2013 Oscara za stvárnenie hlavnej úlohy vo filme Terapia láskou. Na konte má však aj účinkovanie v ďalších úspešných počinoch. O jej talente teda niet pochýb. Blondínka ale disponuje tiež šarmom a sexepílu má na rozdávanie. 

Potvrdila to na pondelkovej premiére thrilleru Red Sparrow, v ktorom stvárnila bývalú baletku, nasadenú ako volavku na dôstojníka CIA. Jennifer bola oblečená vo flitrovaných šatách a priam žiarila. Oči všetkých prítomných pútal najmä odvážny výstrih, ktorý odhaľoval jej prsia. Aby herečka neukázala viac, než mala v pláne, po blízku bola vždy pohotová "asistentka" a tá jej výstrih vždy napravila. 

Určité scény filmu Red Sparrow sa počas minulého roka nakrúcali aj v Budapešti a Bratislave. Konkrétne v Petržalke, pri Istropolise a v okolí Slovenského rozhlasu. 

Prsia Jennifer Lawrence mali vlastnú asistentku. Táto pani totiž dohliadala na to, aby zostali na svojom mieste.
Zobraziť galériu (10)
Prsia Jennifer Lawrence mali vlastnú asistentku. Táto pani totiž dohliadala na to, aby zostali na svojom mieste.  (Zdroj: profimedia.sk)

Jennifer Lawrence vyzerala v odvážnych šatách fantasticky.
Zobraziť galériu (10)
Jennifer Lawrence vyzerala v odvážnych šatách fantasticky.  (Zdroj: SITA)
 

Viac o téme: Jennifer Lawrence
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu