Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Speváčka priznala, čo jej pomohlo s rakovinou: Vďaka tejto rastlinke už nemám žiadne bolesti

Olivia Newton-John
Olivia Newton-John (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Austrálska speváčka a herečka Olivia Newton-John používa na zmiernenie bolesti lekársku marihuanu. Šesťdesiatdeväťročnej interpretke diagnostikovali tento rok rakovinu prsníka.

"Užívam veľa byliniek a tiež lekársku marihuanu, ktorá mi veľmi pomáha. Spočiatku som mala veľké bolesti a teraz nemám už žiadne," uviedla v rozhovore pre The Today Show. "Mám šťastie, keďže som vydatá za úžasného muža, ktorý je expert na liečivé rastliny," dodala. Speváčka sa v roku 2008 vydala za Johna Easterlinga, ktorý sa venuje obchodu s liečivými bylinami.

Olivia Newton-John začínala ako folková speváčka a v polovici 70. rokov minulého storočia dosiahla úspech s albumami If You Love Me, Let Me Know (1974) a Have You Never Been Mellow (1975). Po filmovom muzikáli Pomáda (1978), ktorý ju preslávil na celom svete, si zahrala v snímkach ako Xanadu (1980), Nebeský pár (1983) alebo Neskrotné kočky (2001). Naďalej sa venuje aj hudbe, pričom za svoju tvorbu získala štyri ceny Grammy. Medzi jej najväčšie hity patria skladby I Honestly Love You, Have You Never Been Mellow, Magic, Xanadu (feat. Electric Light Orchestra) alebo Physical.

Viac o téme: Olivia Newton-John
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu