Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Telo bohyne predvádza v bikinách a vykrúca sa ako mladica: Veď ona vôbec nestarne

Elizabeth Hurley Zobraziť galériu (3)
Elizabeth Hurley (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - V prípade Elizabeth Hurley je na mieste úvaha, či náhodou nedokáže zastaviť čas. Na pláži totiž predvádza v plavkách bezchybné telo. Fúha, veď tá vôbec nestarne.

Vždy dokonalá Liz Hurley opäť potešila fanúšikov lákavými fotografiami. 52-ročná herečka sa na pláži predviedla v príťažlivých čiernych plavkách aj v trblietavých bikinách.

Zatiaľ čo oči má skryté za veľkými okuliarmi, svoje telo vystavuje na obdiv. A že má čo ukazovať! Fantastickú postavu jej môžu závidieť aj oveľa mladšie herečky. Hoci ona tvrdí, že vyzerá horšie ako v tridsiatke.

Elizabeth si práve užíva dovolenku na súkromnom ostrove, odkiaľ fanúšikom posiela zábery v plavkách aj videá, na ktorých tancuje a ukazuje dlhé nohy. Herečka naplno oddychuje a plnými dúškami si vychutnáva voľno. Pretože, ako povedala pre DailyMail, keď natáča, nikam nechodí. Iba rovno do postele. Modelka, ktorá sa zmenila na herečku, sa vie dobre predvádzať, čo pravidelne dokazuje aj na svojich príspevkoch na Instagrame, kde má viac ako sedemstotisíc fanúšikov.

FOTO nájdete v našej GALÉRII»

 

Viac o téme: Elizabeth Hurley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu