Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Seriálová doktorka bez bieleho plášťa: Vážení, toto je na infarkt!

Jessica Capshaw Zobraziť galériu (8)
Jessica Capshaw (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Chlapi nevedeli, kam skôr s očami! Seriály z lekárskeho prostredia sa medzi divákmi tešia slušnej obľube. Pomerne populárny je napríklad počin s názvom Klinika Grace, ktorý v týchto dňoch oslávil nakrútenie 300. epizódy. Pri tej príležitosti sa počas víkendu konala párty, kde rozhodne najviac pozornosti pútala predstaviteľka detskej chirurgičky Jessica Capshaw (41). Aha, ako sa vyfintila!

Jessica Capshaw je dcérou herečky Kate Capshaw, ktorá sa v roku 1991 vydala za slávneho režiséra Stevena Spielberga. Nečudo, že s takýmto rodinným zázemím sa aj Jessica dala na hereckú profesiu. Na konte má účinkovanie v zopár počinoch, no najviac sa zviditeľnila vďaka seriálu Klinika Grace. 

Sympatická blondínka, ktorá stvárňuje detskú chirurgičku Arizonu Robbins, účinkuje v spomínanom počine od piatej série. Mimochodom, v uplynulých dňoch bola nakrútená už 300. epizóda, čo tvorcovia a protagonisti náležite oslávili. Najskôr na pľaci a počas víkendu tiež na spoločnom žúre. 

Štvornásobná mamička Jessica si vyrazila za zábavou nahodená v zamatových minišatách s hlbokým výstrihom. Prítomným hosťom a bulvárnym fotografom sa tak naskytol pohľad na obliny jej pŕs i dokonale tvarované nohy. 

Blonďavá 40-tnička sa netají tým, že nakrúcanie seriálu Klinika Grace si užíva. „Táto skupinka ľudí je úžasná. Má srdce, dušu, ochotu, energiu, inteligenciu, humor, rodinu, krásu, lásku a talent. Obdivujem odhodlanie každého z nich a nadšenie pre túto pracu,” vyjadrila sa prostredníctvom instagramu Jessica, ktorá pridala aj spoločnú momentku. 

FOTO herečky Jessicy Capshaw v sexi šatách nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Jessica CapshawKlinika Grace
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu