Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TOPky zo života Hugha Hefnera (†91): Sex s tísickou žien, no TO najhlavnejšie nezažil!

Hugh Hefner Zobraziť galériu (9)
Hugh Hefner (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Šéf zajačikov je mŕtvy! Hoci sa Hugh Hefner dožil krásnych 91 rokov, jeho smrť zasiahla mnohých. A to nielen jeho rodinu, vybrané celebrity, playmate krásky z celého sveta, ale aj všetkých priaznivcov magazínu Playboy. Čo všetko by ste o ikone americkej sexuality mali vedieť?

► Hugh Hefner vyrastal v pomerne konzervatívnom prostredí. Jeho rodičia boli obaja učitelia. Matka sa na jeho adresu vyjadrila, že bola na neho hrdá, ale oveľa viac by ju tešilo, keby bol misionárom. „Ale mama, ja som!” reagoval. Málokto vie, že študoval psychológiu a že počas 2. svetovej vojny pracoval ako novinár pre armádne noviny. 

Hugh Hefner
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

► Hugh pracoval v minulosti aj pre magazín Esquire. Keď mu ale odmietli zvýšiť plat, rozhodol sa založiť si vlastný časopis. To sa mu aj v roku 1953 podarilo. Prvé vydanie stálo 50 centov a predalo sa viac ako 50-tisíc kusov. Logo zajačika s motýlikom sa objavilo až v druhom čísle magazínu.   

► Hef bol veľkým fanúšikom božskej Marilyn Monroe. Práve jej fotka zdobila prvé vydanie magazínu Playboy. Vnútri časopisu bol jej nahý plagát. V roku 1992 si zakladateľ Playboy kúpil za 75 000 amerických dolárov hrobové miesto vedľa jej hrobky.  

Hugh Hefner
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

► Na otázku magazínu Esquire, s koľkými ženami mal sex, odpovedal slovami: „Ako to mám vedieť? Ale som si istý, že ich bolo cez tisíc.” Z iného rozhovoru vyplýva, že aj napriek tomu a trom manželstvám nemal pocit, že by do jeho života niekedy vstúpila ozajstná láska. „Nikdy som nenašiel svoju spriaznenú dušu. Strávil som veľa času tým, že som hľadal lásku na nesprávnych miestach,” vyjadril sa v minulosti Hefner.    

Hugh Hefner
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

► Hoci mal slabosť na nežné pohlavie, sám o sebe vyhlasoval, že počas trvania svojich manželstiev bol vždy verný. Jeho prvou ženou bola láska zo školy - Mildred Williams (1949-1959), s ktorou mal syna Davida a dcéru Christie. V priebehu rokov 1989-2010 bola jeho manželkou Kimberley Conrad. Rozišli sa po deviatich rokoch, no rozviedli sa oveľa neskôr. Playmate mu porodila synov Coopera a Marstona. Naposledy sa ženil v roku 2012 s o 61 rokov mladšou Crystal Harris.  

Hugh Hefner so synmi Cooperom a Marstonom.
Zobraziť galériu (9)
Hugh Hefner so synmi Cooperom a Marstonom.  (Zdroj: Instagram)

Hugh Hefner s poslednou manželkou Crystal.
Zobraziť galériu (9)
Hugh Hefner s poslednou manželkou Crystal.  (Zdroj: Instagram)

► V roku 2001 kúpil v Los Angeles obrovskú vilu známu ako Playboy Mansion. V nej sa konali bujaré žúry a pravidelne sa tam striedali sexi playmate, ktoré si vyberal samotný Hefner. Dievčatá si mohli užívať luxus a prepych. Zaujímavé tiež je, že každá z nich dostala rovnošatu v podobe ružového pyžama.   

► Sexi krásky neboli to jediné, čo bolo s Hefom späté. Podporoval rôzne charitatívne projekty, zaujímal sa o politiku a bol tiež podporovateľom legalizácie manželstva rovnakého pohlavia. 

► V roku 2011 získal zápis do Guinnessovej knihy rekordov vďaka obrovskej zbierke osobných denníkov. Tá obsahovala zhruba 3000 zápisnikov, ktorých súčasťou boli fotky návštevníkov jeho sídla. 

► Hefnerova smrť zasiahla mnohé celebrity. Prostredníctvom sociálnych sietí ho oplakáva asi každá playmate. Odkaz na rozlúčku mu poslali aj Paris Hilton, Kim Kardashian, či Pamela Anderson. „Som kto som len vďaka tebe. Tak veľa si ma naučil. Popri mojej rodine si bol pre mňa tou najdôležitejšou osobou,” vyjadrila sa blondínka. Zároveň prezradila, že Hugh bol v posledných mesiacoch veľmi slabý, sťažoval sa na bolesti chrbta a bol takmer hluchý. 

Hugh Hefner
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Hugh Hefner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu