Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Známa modelka bez servítky: Menopauza mi strpčuje život - Je to na ho*no!

Yasmin Le Bon ozdobila marcové vydanie Red magazínu. Zobraziť galériu (6)
Yasmin Le Bon ozdobila marcové vydanie Red magazínu. (Zdroj: instagram/ Red magazine)

LONDÝN - Otvorená a úprimná! Yasmin Le Bon (53) patrila svojho času medzi top modelky. Aj vďaka tomu nevie, čo je to hanblivosť. Verejnosť v posledných rokoch udivuje najmä nestarnúcim zjavom. V týchto dňoch však prekvapila rozhovorom pre Red magazín. V ňom otvorene hovorila o veciach, ktoré sú pre mnohých tabu.

Yasmin Le Bon odštartovala svoju modelingovú kariéru, keď mala krásnych osemnásť. Svetu je tiež známa ako žena speváka z kapely Duran Duran - Simona Le Bon, s ktorým ju spája nielen 32-ročné manželstvo, ale aj tri deti. Pre atraktívnu Angličanku je príznačné, že po boku svojich dcér vyzerá ako ich sestra. A to v októbri oslávila 53. narodeniny!

Yasmin sa pýši skvelou figúrou a mladistvým vzhľadom, avšak otvorene priznáva, že z pribúdajúcich rokov nemá veľkú radosť. Dôvodom je klimaktérium, ktorým momentálne prechádza. So svojim trápením sa zverila magazínu Red. Menopauza je tak trochu na ho*no! Bolí vás celé telo a ste stále unavená,” posťažovala si v marcovom vydaní niekdajšia modelka. „Nepamätáte si, kedy sa máte stretnúť s lekárom, či kde ste zaparkovali auto,” dodala. 

Väčšina žien v podobnej situácii dôsledky menopauzy znáša skôr v tichosti. Yasmin je však presvedčená, že je potrebné o tom hovoriť. „Veľa sa rozprávam so svojimi dcérami, aby neboli zaskočené a boli viac pripravené, než ja,” uviedla kráska. Čitateľkám tiež poradila, aby zo svojho jedálnička vyradili obilniny a jedli tuky. Jej receptom na dlhotrvajúci vzťah je dostatok priestoru a vyhýbanie sa hnevu.

Yasmin Le Bon vyzerá po boku svojich dcér ako ich staršia sestra.
Zobraziť galériu (6)
Yasmin Le Bon vyzerá po boku svojich dcér ako ich staršia sestra.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Yasmin Le Bon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu