Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známy spevák vyvetral manželku: Štyri mesiace po pôrode vyzerá... WAU!

Ronan Keating s manželkou Storm Zobraziť galériu (7)
Ronan Keating s manželkou Storm (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Očarujúca! Taká bola na utorkovej akcii s názvom GQ Men of The Year Awards manželka speváka Ronana Keatinga (40) - Storm (35). Sympatická blondínka priviedla ich synčeka na svet koncom apríla, no dnes sa už pýši ukážkovou figúrou. Priesvitný model, ktorý mala na sebe oblečený, sa jej postaral o množstvo komplimentov a pochvál. A aj my sa teda pridávame!

Rodák z Dublinu - Ronan Keating je neodmysliteľne spätý s chlapčenskou formáciou Boyzone, ktorá bola istého času veľmi populárna. Úspechy zaznamenal aj ako sólový interprét a celkom sa mu darilo aj v súkromí. Oženil sa ako 21-ročný a s manželkou Yvonne majú spolu tri deti. V roku 2010 sa však dvojica rozišla a o päť rokov neskôr bol rozvod.

Yvonne po spevákovom boku vystriedala austrálska modelka Storm Uechtritz, ktorá je dnes už jeho manželkou a rovnako tak matkou jeho najmladšieho syna Coopera. Chlapček prišiel na svet koncom apríla. Novopečení rodičia si v utorok odbehli do spoločnosti a zúčastnili sa podujatia, ktoré usporiadal magazín GQ. 

Na odovzdávní cien Muž roka bola blonďavá mamička jednou z najodváženejšie oblečených dám. Jej outfit totiž pozostával prevažne z priesvitnej látky, vďaka čomu dokonale vynikli jej krivky. 

Storm Keating sa zhruba štyri mesiace po pôrode pýši ukážkovou postavičkou.
Zobraziť galériu (7)
Storm Keating sa zhruba štyri mesiace po pôrode pýši ukážkovou postavičkou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ronan KeatingStorm KeatingGQ's Men of The Year
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu