Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kyselinou znetvorená kráska ukázala telo: MAXI bruško, mini bikiny!

Katie Piper Zobraziť galériu (6)
Katie Piper (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Vystavila ho na obdiv! Niekdajšia modelka a televízna hviezdiča Katie Piper (33), ktorá mala v roku 2008 drasticky zohavenú tvár, nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. Prominentná blondínka patrí očividne k mamičkám, ktoré sa aj počas radostného očakávania chcú cítiť príťažlivo. Dovolenkové chvíle si totiž užíva v mniatúrnych bikinách a tie zakrývajú ozaj len to najnutnejšie.

Spokojná, šťastná a krásna! Taká je Katie Piper, ktorá si v roku 2008 prežila peklo na zemi. Keď totiž rozbiehala svoju televíznu kariéru, jej expriateľ sa postaral o to, aby na obrazovkách rýchlo skončila. Atraktívna blondínka sa stala obeťou útoku, pri ktorom jej kyselina spôsobila rozsiahle popáleniny tváre.

Niekdajšia kráska v priebehu rokov absolvovala zhruba 80 operácií. Stihla sa tiež vydať, stať sa mamičkou a dnes je opäť v radostnom očakávaní. Svoje druhé dieťatko by mala priviesť na svet zhruba o tri mesiace.

Momentálne si užíva dovolenkovú atmosféru, ku ktorej patria aj momentky v plavkách. Ako vidno, tehotná blondínka preferuje úsporné bikiny, ktoré toho z jej tela naozaj veľa nezakrývajú. Presvedčiť sa o tom môžete v GALÉRII>>

Katie Piper pri tejto fotke sama upozornila fanúšikov, že nie je nahá. Spodný diel bikín jej však kvôli brušku nie je vidno.
Zobraziť galériu (6)
Katie Piper pri tejto fotke sama upozornila fanúšikov, že nie je nahá. Spodný diel bikín jej však kvôli brušku nie je vidno.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Katie Piper
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu