Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce FOTO krásky znetvorenej kyselinou: Zdevastovanú tvár dalo dokopy až 80 operácií!

Katie Piper podstúpila množstvo operácií. Jej tvár bola po útoku kyselinou zdevastovaná. Zobraziť galériu (6)
Katie Piper podstúpila množstvo operácií. Jej tvár bola po útoku kyselinou zdevastovaná. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Spomienky plné bolesti! Modelka a televízna hviezda Katie Piper (31) zažila v roku 2008 peklo na zemi, keď bola jej krásna tvár drasticky zohavená kyselinou. Nasledovalo množstvo plastických operácií a dnes sa už blondínka konečne môže na seba do zrkadla usmiať. Pri pohľade na zábery, ktoré vznikli krátko po útoku, sa jej netreba vôbec čudovať, že s tým mala donedávna problém.

Katie Piper je po celom svete známa ako veľká bojovníčka. Keď totiž rozbiehala svoju televíznu kariéru, kumpán jej expriateľa jej do tváre vylial kyselinu a spôsobil tak rozsiahle popáleniny tváre a hrudníka. Kráska v priebehu rokov absolvovala množstvo plastických operácií a liečení, aby sa mohla opäť vrátiť do bežného života.

Dnes je ťažko skúšaná žena šťastne zamilovaná a v marci minulého roka sa dokonca stala mamičkou. Popri príjemných rodinných povinnostiach sa venuje aj vlastnej dobročinnej organizácii na pomoc ľuďom s podobným osudom. Ako motiváciu najnovšie zverejnila šokujúce zábery svojej zdevastovanej tváre.

„Dokonca aj v tých najtragickejších časoch sa všetko môže obrátiť na dobré. Pre všetkých, ktorí sa cítia zaseknutí v temnote – Prosím, nevzdávajte sa! Ak ste sa stretli s nepriazňou osudu a prekonali ste to, podeľte sa so mnou o váš príbeh,” pripísala k desivej fotografii Katie, Trpiacich ľudí sa usiluje presvedčiť, že aj napriek bolestivej minulosti ich čakajú krajšie zajtrajšky.

Katie Piper sa nikdy netajila tým, že po útoku sa na seba nedokázala pozrieť do zrkadla. Dnes je to už inak. „Moje jazvy ma už nezarmucujú. Pripomínajú mi, že som silnejšia ako človek, ktorý sa pokúsil ma zraniť. Všetci máme jazvy, či už na tele, alebo na duši. Zapamätajte si, iba tí, čo prežili, majú jazvy. Keď sa najbližšie pozriete do zrkadla, povedzte si – Som hrdá, že som prežila,” pridala ďalšie povzbudivé slová sympatická blondínka. 

Katie Piper zverjenila na instagrame šokujúcu fotku svojej zdevastovanej tváre.
Zobraziť galériu (6)
Katie Piper zverjenila na instagrame šokujúcu fotku svojej zdevastovanej tváre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu