Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dráždivá FOTO Victorie Beckham na webe: Kedysi pretŕčala silikónové lopty, dnes...

Victoria Beckham kedysi. Zobraziť galériu (10)
Victoria Beckham kedysi. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - ...je úplne iná! Victoria Beckham (43) sa svojho času pýšila silikónovými prsiami, ktoré by jej pokojne mohla závidieť nejedna playmate. Z umelého imidžu však štvornásobná mamička rokmi upustila a preferuje skôr eleganciu a jednoduchosť. Striedma je tiež čo sa provokácie týka. V sexi póze sa fanúšikom ukáže naozaj len občas. Naposledy tak urobila v týchto dňoch, keď na instagrame zverejnila fotku v podprsenke.

Victoria Beckham sa preslávila ako jedna zo speváčok úspešnej formácie Spice Girls, kde účinkovala pod prezývkou Posh Spice. Súčasťou jej imidžu boli vyzývavé kúsky a podľahla aj čaru plastických operácií. Do očí najviac udieral jej neprirodzene nafúknutý dekolt. 

Silikóny však manželka známeho futbalistu neskôr trpko oľutovala. Po pôrode dcérky Harper si dala implantáty úplne odstrániť. „Roky som žila v presvedčení, že moje rozhodnutie dať si zväčšiť prsia bolo správne. Ale ja som si to vlastne len nahovárala. Časom som si uvedomila, že som sa pre ne rozhodla hlavne kvôli okoli. A to je veľká chyba,” uviedla v jednom z rozhovorov Victoria, ktorá ženy varuje, aby dôkladne zvážili svoju túžbu po silikónoch.

Štvornásobná mamička upustila tiež od imidžu sexice a provokatívne outfity na nej nevídať. Raz za čas však zatúži poštekliť fantáziu svojich fanúšikov. Napríklad aj pred pár dňami, keď na internete zvečnila fotografiu v podprsenke, ktorú nájdete v GALÉRII>>

Victoria Beckham kedysi bez výstrihu a vytŕčajúcich pŕs ani nevyšla z domu.
Zobraziť galériu (10)
Victoria Beckham kedysi bez výstrihu a vytŕčajúcich pŕs ani nevyšla z domu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Victoria Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu