Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Beckham s nohami od seba a... Vicky, ty si nahá?!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Predviedla sa! Hoci sa Victoria Beckham (43) v súčasnosti prezentuje najmä ako matka a módna dizajnérka, pristane jej tiež úloha modelky. Dôkazom je najnovšie vydanie magazínu Vogue Spain. Na jeho stránkach predviedla niekdajšia Posh Spice svoju ohybnosť a pózovala aj v telovom negližé, v ktorom z diaľky vyzerala akoby bola nahá.

Victoria Beckham patrí k hviezdam, ktoré sú na sociálnych sieťach denne aktívne. Okrem príspevkov zo súkromia zverejňuje aj kúsky zo svojej módnej tvorby. Outfity, ktoré sama navrhla, odprezentovala aj v najnovšom vydaní magazínu Vogue Spain. Nie však prostredníctvom modeliek, ale na vlastnom tele. 

Prestížny magazín tak zdobia fotky, na ktorých pózuje samotná brunetka. Za zmienku stojí napríklad záber, kde Vicky predvádza svoju ohybnosť a má nohy dokorán. Značný rozruch narobila aj fotografia, ktorá je na titulke. Beckham má na nej telové body, vďaka čomu pôsobí akoby bola nahá.  

„Zlatko, ty rozhodne nepatríš do starého železa. Vyzeráš skvele a tieto fotky sa ozaj vydarili,” nešetria pochvalami fanúšikovia pani Beckhamovej. Čo na ňu v úlohe modelky hovoríte vy? 

Victoria Beckham je takáto ohybná
Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham je takáto ohybná  (Zdroj: Vogue Spain)

Victoria Beckham sa predviedla pred objektívom v body telovej faby, vďaka čomu vyzerala akoby bola nahá.
Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham sa predviedla pred objektívom v body telovej faby, vďaka čomu vyzerala akoby bola nahá.  (Zdroj: Vogue Spain)

Viac o téme: Victoria Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu