Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kráska odhalila šokujúce zákulisie modelingu: Ak je TOTO pravda...

Jazz Egger Zobraziť galériu (6)
Jazz Egger (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Mnohé mladé dievčatá túžia po kariére modelky. Avšak ich rodičia sú často plní pochybností a o svoju ratolesť sa boja. Nečudo. O tomto biznise sa neraz hovorilo, či písalo aj v zlom svetle. Najnovšie prekvapila verejnosť istá Jazz Egger (20). Tá otvorene priznala, že v módnom biznise funguje prostitúcia.

Jazz Egger pochádza zo susedného Rakúska a modelingu sa venuje od svojich 13 rokov. Momentálne žije v Londýne, kde sa na nedostatok práce nemôže sťažovať. Ako sama priznala, dostala aj ponuky, ktoré ju šokovali. 

20-ročná kráska bola už minulé leto oslovená agentom na tzv. image modeling. Súčasťou tejto ponuky bol výlet v Grécku na jachte s troma milionármi. Tiež prezradila, že ju lanárili aj na večeru so slávny hercom, po ktorej mali nasledovať intímnosti a "zarobila" by si 2 tisíc libier. „Som modelka. Nie dievča z escortu,” reagovala vtedy Jazz, ktorá zverejnila aj konverzáciu s agentom. 

Ten ju presviedčal, že tieto praktiky sú v modelingovom biznise bežné. „Každý má radosť zo sexu a najmä s dobre vyzerajúcimi mužmi. Veď to nie je žiadna hanba. To len spoločnosť vyvoláva v ženách pocit viny. Väčšina modeliek sa práve takto dostala tam, kde je,” argumentoval "dohadzovač".   

Jazz však nepresvedčil. „Nikdy by som sa takto nepredala. Moja morálka by mi to nedovolila. Je toľko zlých vecí, ktoré sa v tomto biznise dejú. Treba robiť všetko pre to, aby sa to raz zmenilo. Je to dlha cesta, ale niekde sa začať musí,” uzavrela na margo toho kráska, ktorej odhalenie určite mnohých z modelingového biznisu nepotešilo. 

Jazz Egger
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jazz Egger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu