Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hviezda reality šou ukázala na nete riťku: Všetkých zarmútila!

Tamra Judge Zobraziť galériu (7)
Tamra Judge (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Smutné správy! Tamra Judge (49) sa zviditeľnila účinkovaním v reality šou The Real Housewives of Orange County. Trikrát vydatá štvornásobná mamička je tiež známa mladistvým vzhľadom a pozitívnemu vzťahu k fitnessu. Fanúšikom sa pred pár dňami chcela pochváliť krivkami. Jej komentár však mnohých zarmútil.

Tamra Judge nedávno zverejnila na instagrame fotografiu, ktorá pôsobí dojmom, akoby sa udržiavana päťdesiatníčka chcela pochváliť dokonalým telom. Avšak nie je tomu tak. Hviezde reality šou Skutočné paničky totiž lekári diagnostikovali melanom - zhubný nádor. 

Sympatická blondínka sa plánovala zúčastniť fitness súťaže. „Na tomto zadočku som poctivo pracovala. Ale vyzerá to tak, že Boh má so mnou iné plány,” vyjadrila sa k príspevku Tamra, ktorá o pár dní oslávi 50. narodeniny. 

„Bola som smutná, vystrašená a naštvaná. Ale zachytili sme to včas. Bola to len malá peha. Takže utekajte na kontrolu,” vyzvala svojich priaznivcov blondínka, ktorá od nich zároveň dostala slová plné podpory. 

Tamra Judge zverejnila túto fotku, aby svojich fanúšikov naviedla k tomu, aby chodili na pravidelné kontroly.
Zobraziť galériu (7)
Tamra Judge zverejnila túto fotku, aby svojich fanúšikov naviedla k tomu, aby chodili na pravidelné kontroly.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Tamra Judge
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu