Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prvá dovolenka v tangáčoch! 50-ročná moderátorka sa pochválila zadočkom

Davina McCall Zobraziť galériu (7)
Davina McCall (Zdroj: SITA)

FRANCÚZSKO - Mnohé rovesníčky zblednú závisťou! Britská moderátorka Davina McCall oslávi o pár dní okrúhlu 50-tku. Pri tej príležitosti ju kamarátky vzali na výlet do Francúzska. Oslávenkyňa sa na instagrame pochválila spoločnou momentkou. Oveľa väčší rozruch však narobila fotografiou, na ktorej predviedla svoju dokonalú riťku v úsporných bikinách.

50-tky sa báť nemusí! Hoci pribúdajúce roky vedia mnohé ženy potrápiť, nájdu sa aj také, ktoré si zo starnutia nemusia robiť zbytočné vrásky. K nim rozhodne patrí aj Davina McCall, ktorá na obrazovkách britských televízií moderovala viacero relácií. Spomenúť možno napríklad projekt Big Brother. 

Brunetka sa v týchto dňoch pochválila na instagrame fotkou v úsporných bikinách. Ako v popise prezradila, ide o jej prvú dovolenku, na ktorej si trúfla opekať sa v tangáčoch. „Možno to vyzerá tak, že sa pretŕčam, ale som šťastná. V 40 som si myslela, že už budem nosiť len celé plavky,” pripísala k fotke Davina. 

Moderátorka vďačí za svoju figúru pravidelnému cvičeniu a tomu, že v minulosti celkom vyradila z jedálnička cukor. „Bola som na ňom priam závislá. Ale má to viacero pozitívnych účinkov. Mám viac energie, viac sa smejem, po spálni pokojne pobehujem nahá,” vyjadrilas a v jednom z rozhovorov televízna tvár.   

FOTO moderátorky Daviny McCall v úsporných bikinách nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Davina McCall
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu