Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bocelliho mladá žena zhodila šaty: Túto fešandu má doma slávny Talian!

Andrea Bocelli a Veronica Berti Zobraziť galériu (7)
Andrea Bocelli a Veronica Berti (Zdroj: Instagram)

ELBA - Mamma Mia! Andrea Bocelli (58) sa v roku 2014 oženil so šarmantnou herečkou Veronicou Berti (33), ktorá mu porodila dcérku. Okrem nej má slávny tenorista aj dvoch synov z prvého manželstva. Tí majú s otcovou aktuálnou partnerkou dobrý vzťah a v týchto dňoch si všetci spoločne užívajú chvíle oddychu. Neušli ani pozornosti paparazzov, ktorých najviac zaujala práve sympatická brunetka.

Akurátna! Taká je postava Veronicy Berti, manželky Andrea Bocelliho. Prirodzene pekná brunetka totiž nie je žiadna vychrtlina, no rovnako nemožno povedať, že ju trápia nejaké kilá navyše. Niekdajšiu herečku je za čo chytiť a v plavkách rozhodne nevyzerá zle. Dokazujú to fotky, ktoré sa podarilo spraviť paparazzom.

Prominentná rodinka momentálne dovolenkuje na ostrove Elba. Tam sa slepý tenorista nevyhýba ani športovým aktivitám. Bulvárni fotografi ho napríklad zvečnili počas toho, ako windsurfoval. O spevákovi je známe, že aj napriek svojmu hedinkepu sa venuje rôznym športom. 

Nápomocní mu určite boli jeho synovia z prvého manželstva - Amos a Matteo, z ktorých vyrástli ozajstní fešáci. Za zmienku stojí, že obaja majú s Veronicou a malou nevlastnou sestrou veľmi dobrý vzťah, z čoho musí mať Andrea určite radosť. 

FOTO Bocelliho manželky v plavkách nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Andrea BocelliVeronica Berti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu