Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Rihanna-Prsaňa: Aha, ako v spoločnosti vyvalila vnady!

Rihanna Zobraziť galériu (10)
Rihanna (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Do očí jej nikto nepozeral! Jednou z filmových noviniek týchto dní je sci fi film s názvom Valerian a mesto tisícich planét. Ako herečka sa v ňom mala možnosť predviesť i známa speváčka Rihanna (29). Tá nechýbala ani na slávnostnej premiére v Londýne, kde outfitom mnohým vyrazila dych. Z odvážneho výstrihu jej totiž každú chvíľu išli vypadnúť prsia.

Speváčka Rihanna nikdy nepatrila medzi hanblivky. Na červenom koberci sa už neraz predviedla v provokatívnom outfite, ktorý by si na seba mnohé ženy určite neobliekli. Samozrejmosťou sú pre ňu aj odhalené fotky, ktorými sa rada pochváli na webe. Aj vďaka tomu hádam každý vie, že kráska z Barbadosu má bradavky ozdobené pírsingom. 

V centre pozornosti boli jej prednosti aj začiatkom týždňa, keď zavítla na londýnsku premieru filmu Valerian a mesto tisícich planét. Hoci hlavnou hviezdou počinu je Cara Delevingne, oči všetkých prítomných sa upierali najmä na Rihannu. 

Tmavovláska si totiž obliekla neprehliadnuteľné červené šaty s hlbokým výstrihom. Tesná látka vytlačila speváčkine vnady dohora a zaručene jej tam zízal každý.

Viac FOTO vyprsenej Rihanny nájdete v GALÉRII>>

Rihanna na slávnostnom koberci rozhodne zaujala.
Zobraziť galériu (10)
Rihanna na slávnostnom koberci rozhodne zaujala.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu