Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bernadette z Teórie veľkého tresku je tehotná: Veľmi sa bojí!

Melissa Rauch Zobraziť galériu (5)
Melissa Rauch (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Melissa Rauch, známa najmä ako Bernadette Rostenkowski-Wolowitz zo sitkomu Teória veľkého tresku (2007), je tehotná. Oznámila to prostredníctvom eseje v magazíne Glamour, v ktorej zároveň prezradila, že v minulosti už bola tehotná, ale potratila.

"Melissa čaká svoje prvé dieťa. Je neuveriteľne šťastná, ale ak má byť úprimná, vzhľadom na to, že naposledy, keď bola tehotná, potratila, veľmi sa bojí, že sa to stane znova. Cíti sa zvláštne, už len preto, že to vôbec oznamuje, a radšej by počkala s oznámením do doby, keď by jej dieťa išlo na vysokú školu, ale došla k záveru, že by sa o túto správu mala podeliť predtým, než ju niekto uvidí s vyčnievajúcim bruchom a oznámi to ako prvý," napísala v úvode príspevku, v ktorom okrem iného vyslovila podporu ženám bojujúcim s problémami počať či potratmi. Dieťatko, ktoré 37-ročná rodáčka z Marlboro v New Jersey, čaká s manželom Winstonom, by sa malo narodiť na jeseň.

Melissa Rauch v spomínanom sitkome Teória veľkého tresku účinkuje od roku 2009. Zahrala si napríklad aj v snímkach Kamoš za všetky drobné (2009), Are You Here (2013) alebo The Bronze (2015).

Viac o téme: Melissa Rauch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu