Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rozkrok známeho herca senzáciou: Ježíííš, čo tam má?!

Jamie Dornan Zobraziť galériu (7)
Jamie Dornan (Zdroj: Instagram)

SEVERNÉ ÍRSKO - Jamie Dornan (35) sa vďaka účinkovaniu v sérii Päťdesiat odtieňov... stal sexsymbolom pre mnohé ženy. Okrem chutnej tváričky zaujal najmä svalnatým telom. A hoci išlo o eroticky ladený počin, hercov rozkrok zostal pred očami verejnosti skrytý. V týchto dňoch však na sociálnych sieťach rozpútala menšie šialenstvo fotka, na ktorej sú v popredí práve jeho intímne partie.

Herec Jamie Dornan sa vo voľnom čase venuje prevažne svojej rodine - manželke Amelii a dvom princezničkám. Rád sa však odreaguje napríklad hraním golfu. Počas minulého týždňa zavítal na športovú akciu, kde si zmeral sily aj s kolegom Jamesom Nesbittom. 

Dvojica si spoločne zapózovala a vznikla z toho momentka, ktorá mnohých pobavila. Jamie mal totiž oblečené priliehavé šedé nohavice a práve dolná časť hercovho tela strhla na seba všetky pohľady. 

„Tak už vieme, prečo tvocovia obsadili do úlohy sexuálneho zvrhlíka pravie Jamieho,”  znela jedna z mnohých pobavených reacií na twitteri. „Všimol si vôbec niekto ten výhľad, ktorý je okolo neho?” reagoval ďalší z uživateľov. Ak si však myslíte, že tesný materiál obopínal hercov rozkrok, musíme vás sklamať. Ten veľký rozruch totiž narobila iba obyčajná golfová loptička v jeho vrecku.

FOTO Jamieho Dornana, ktorá vyvolala na sociálnych sieťach rozruch, nájdete v GALÉRII>>  

Viac o téme: Jamie Dornan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu