Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kyprá žena Jamesa Bonda v plavkách: XXL telo, XXL porcia lásky!

Pierce Brosnan a Keely Shaye Smith si aj po rokoch takto prejavujú lásku. Zobraziť galériu (6)
Pierce Brosnan a Keely Shaye Smith si aj po rokoch takto prejavujú lásku. (Zdroj: profimedia.sk)

HAWAI - Ak ju miluješ, nie je čo riešiť! To rozhodne platí v prípade herca Pierce Brosnana (64), ktorého preslávila najmä úloha Jamesa Bonda. Kým pred kamerami mu robili spoločnosť štíhle sexice, v reálnom živote má po svojom boku kyprú manželku Keely Shaye Smith (53). Dvojica si momentálne užíva romantiku na spoločnej dovolenke, kde paparazzi nafotili brunetku v dvojdielnych plavkách aj pri nežnostiach so slávnym manželom.

Keď sa šarmantný Pierce Brosnan zamiloval do novinárky Keely Shaye Smith bola ešte štíhlou kráskou. Dve tehotenstvá a pribúdajúce roky sa však na jej postave podpísali. A hoci táto päťdesiatníčka nemá najideálnejšiu postavu, dvojdielnym plavkám sa nevyhýba. 

V nich ju pred pár dňami nafotili paparazzi počas dovolenky na Havajských ostrovoch. Brosnan mal nedávno narodeniny a tie zvyknú už roky oslavovať práve spoločným oddychom.

Za zmienku stojí, že charizmatický herec svoju polovičku miluje rovnako ako pred rokmi a nemá problém ju na verejnosti pusinkovať. Vážení, takto vyzerá láska...  

Keely Shaye Smith si užívala slniečko v dvojdielných plavkách. Jej slávny manžel Pierce Brosnan ju takto láskyplne bozkával.
Zobraziť galériu (6)
Keely Shaye Smith si užívala slniečko v dvojdielných plavkách. Jej slávny manžel Pierce Brosnan ju takto láskyplne bozkával.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Pierce BrosnanKeely Shaye Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu