Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Celebritná tehuľka bez nohavičiek: Tak sa vycapila na net 5 minút pred pôrodom!

Katie Price Zobraziť galériu (8)
Katie Price (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Iné by sa strachovali o bábätko, ona sa pretŕčala! Katie Price (38) je známa nielen ako sexbomba z Británie, ale tiež ako päťnásobná mamička. Svoju najmlädšiu dcérku Bunny priviedla na svet predčasne. Nečudo, že mnohých zaskočila fotka z minulosti, ktorá vznikla krátko pred príchodom dievčatka na svet a celebritná mamina na nej pózuje od pol pása nahá.

Katie Price patrí k jedincom, ktorí sa so svetom delia o čokoľvek. Britská hviezda na internete bežne zverejňuje fotografie, ktoré by mohli zostať radšej v rodinnom albume, či momentky, ktoré často vyvolajú búrlivé diskusie. 

Nedávno chytila známu prsaňu nostalgia. Spomínala totiž na náročný pôrod svojej najmladšej, dnes dvojročnej dcérky Bunny. Tá prišla na svet predčasne, cisárskym rezom. „Moja hrdinka. Nemala jednoduchý štart, no našťastie je z nej dnes silné a zdravé dievčatko,” vyjadrila sa hrdá mamina Katie, ktorá zverejnila nielen fotky malého dieťatka. 

Blondínka vyvolala oveľa viac pozornosti tehotenskou momentkou, ktorá vznikla 5 minút pred zákrokom. Verná svojmu remeslu glamour modelky na nej pózuje bez nohavičiek. „Preboha! Táto žena ozaj nemá súdnosť. Asi len ona je schopná sa v takejto chvíli pretŕčať holá,” znie jedna z mnohých pohoršených reakcií. Niektorí fanúšikovia známej sexbomby však na tejto fotke nevidia nič zlé. Aký je váš názor?

Katie Price sa pretŕčala na nahá aj krátko pred tým, než prišla na svet jej dcérka.
Zobraziť galériu (8)
Katie Price sa pretŕčala na nahá aj krátko pred tým, než prišla na svet jej dcérka.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu