Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Celebritná silikónka sa pretŕčala hore bez: Zajačika vábila holými melónami!

Katie Price s milencom Krisom. Zobraziť galériu (6)
Katie Price s milencom Krisom. (Zdroj: Instagram)

THAJSKO - Ako inak! Katie Price (40) sa zviditeľnila už pred rokmi, keď bez hanby pretŕčala svoje silikónom vylepšené vnady. Päťnásobná mamička je však známa aj vďaka účinkovaniu v rôznych reality šou, či pre svoj výstredný životný štýl. Najnovšie púta pozornosť románikom s o jedenásť rokov mladším zajačikom. Dvojica si užíva chvíle oddychu v Thajsku, kde brunetka zostala verná svojej povesti sexbomby.

Kate Price, známa aj ako Jordan, nikdy nepatrila medzi hanblivky. Asi nikoho preto neprekvapí, že po pláži bežne pobehuje bez vrchného dielu bikín. Paparazzi ju v minulosti už viackrát zvečnili počas toho, ako vystavila svoje silikónové vnady na obdiv. 

Inak tomu nie je ani počas aktuálnej dovolenky, ktorú britská sexbomba trávi v Thajsku. Bulvárny fotograf ju zvečnil vo chvíli, keď si to namierila do bazéna. Spoločnosť jej robil aj jej milenec Kris, s ktorými si vymenili zopár bozkov a nežností. 

Katie sa netají tým, že je do mladšieho svlanáča bláznivo zamilovaná. „Toto je ozajstný gentleman. Každý deň mi vyčarí na tvári úsmev a váži si ma tak, ako by to mala zažiť každá žena. Je perfektný vo všetkých smeroch a kiežby som ho stretla pred rokmi...” vyznala sa nedávno zo svojich pocitov známa sexbomba. Ako sa tento párik páči vám? 

Katie Price sa rada pretŕča hore bez.
Zobraziť galériu (6)
Katie Price sa rada pretŕča hore bez.  (Zdroj: profimedia.sk)

Katie Price takto vábila svojho mladého milenca.
Zobraziť galériu (6)
Katie Price takto vábila svojho mladého milenca.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Katie PriceKris Boyson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu