Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tučná hviezda na verejnosti ako NAHÁ: Bože môj, táto žena nemá štipku súdnosti!

Gemma Collins Zobraziť galériu (6)
Gemma Collins (Zdroj: profimedia.sk)

TENERIFE - Zbláznila sa?! Gemma Collins (36), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním vo viacerých reality šou, je známa tým, že si zo svojej nadváhy ťažkú hlavu nerobí. Avšak kreácie, ktoré občas predvádza sú pre mnohých ťažkým sústom. Za všetko možno spomenúť "outfit", v ktorom sa pretŕčala na nedávnej dovolenke. Blondínku totiž paparazzi nafotili v negližé, ktoré v podstate odkrylo z jej tučného tela VŠETKO!

Zbytočne sa obliekala! Súčasťou šoubiznisu vo Veľkej Británii sú aj viaceré dámy, ktorých spôsob prezentácie je pomerne zvláštny. K nim rozhodne patrí Gemma Collins. Tá účinkovala napríklad v reality šou The Only Way Is Essex, I´m a Celebrity... Get Me Out of Here!, či Celebrity Big Brother. Blondínka je známa tiež večným bojom s nadváhou, nad ktorou sa jej však nedarí vyhrať.  

A tak, ako sa Gemma nemieni obmedzovať v jedle, tak nemá žiadne zábrany ani čo sa obliekania týka. Pred pár dňami sa pretŕčala na verejnosti v priesvitnom body, ktoré odhaľovalo nielen jej faldy, ale aj zadok a intímne partie. Len bradavky zostali skryté vďaka aplikácii na prsiach. 

Je sympatické, že promi blondínke nechýba sebavedomie, ale zároveň je tiež smutné, že nemá štipku súdnosti. Takýto erotický kúsok totiž patrí za dvere spálne a nie na verejnosť. Čo poviete?!

Paparazzi FOTO kyprej blondínky nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Gemma Collins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu