Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Legendárny Hriešny tanec je späť: Prvé zábery remakeu, takto tancuje nová Baby!

Milovníci Hriešneho tanca sa môžu tešiť, chystá sa remake legendárneho filmu.
Milovníci Hriešneho tanca sa môžu tešiť, chystá sa remake legendárneho filmu. (Zdroj: Profimeda)

LOS ANGELES - Herečky Abigail Breslin, Debra Messing a Sarah Hyland zverejnili prostredníctvom služby Instagram prvé fotografie z remakeu Hriešneho tanca (1987). Breslin (Baby) zdieľala snímku, na ktorej tancuje pri kozube s kolegom Coltom Pratteom (Johnny Castle) a Sarah Hyland, predstaviteľka Babyinej sestry Lisy zverejnila fotografiu, na ktorej je oblečená v sivej sukni a žltej blúzke.

O niekoľko záberov sa podelila tiež 48-ročná Debra Messing, ktorá stvárni ich matku Marjorie. Medzi nimi je napríklad scéna, kde Baby sedí s rodinou pri stole a Johnny sa ju chystá vyzvať do tanca či fotografia tancujúcej Nicole Scherzinger, ktorá sa predstaví ako Penny Rivera. 

 

casually dancing around a fireplace, as one does. #sneakpeek #dirtydancing may24th @abcnetwork

Příspěvek sdílený Abigail Breslin (@abbienormal9),

 

O réžiu trojhodinového filmu spoločnosti Lionsgate TV sa postará Wayne Blair. Scenár pripravila Jessica Sharze a o choreografiu sa postaral držiteľ ceny Tony Andy Blankenbuehler. Autorka pôvodného scenára Eleanor Bergstein sa zasa ujala úlohy jednej z výkonných producentiek. Okrem spomínaných herečiek a Colta Prattea herecké obsadenie dopĺňajú Katey Sagal, Shane Harper, Casper Smart, Bruce Greenwood, Tony Roberts či J. Quinton Johnson. Nové spracovanie filmu odvysiela televízia ABC 24. mája. 

Snímka Hriešny tanec (1987) priniesla príbeh mladej Baby, ktorá prichádza s rodičmi a sestrou do prázdninového strediska. Počas pobytu sa zoznámi s tanečným inštruktorom Johnnym a prežije s ním nielen prvú lásku ale aj premenu na sebavedomú ženu. V obľúbenej romantickej snímke si zahrali Jennifer Grey (Baby) a Patrick Swayze (Johnny), pre ktorého titul znamenal zlom v kariére. Skladbe (I've Had) The Time Of My Life udelili Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň. V roku 2004 sa do kín dostala snímka Hriešny tanec 2: Havanské noci, ktorej tvorcovia zasadili príbeh na Kubu. Nakrútiť remake Hriešneho tanca sa spoločnosť Lionsgate pokúšala už v roku 2011, no napokon projekt zastavila.

 

Viac o téme: Debra MessingHriešny tanecAbigail Breslin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu