Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Geissenka radikálne zmenila imidž: Óóó, Carmen, si to vôbec ty?!

Carmen Geiss Zobraziť galériu (8)
Carmen Geiss (Zdroj: Facebook)

KOLÍN - Ako iná žena! Keď sa povie Carmen Geiss (51), hádam každý si predstaví svojráznu pracháčku, ktorá je povestná blond hrivou a tým, že občas vypustí z úst poriadne perly. Známa Nemka nedávno šokovala svojich fanúšikov, keď na facebooku zverejnila fotku s novým imidžom. Čo naň hovoríte ?!

Nie je žiadnym tajomstvom, že Carmen Geiss si na úpravu svojho zovňajšku potrpí. V kaderníckom kresle je ochotná stráviť hodiny. A keďže je zväčša verná svojmu dlhoročnému imidžu, nečudo, že najnovším účesom vyrazila mnohým dych. 

Hviezda televíznych obrazoviek zverejnila v týchto dňoch na facebooku fotku, na ktorej má tmavé vlasy. Či si na hlavu nasadila parochňu alebo použila iný "kadernícky zázrak", nevedno. Podľa nás ale išlo len o jednorázový experiment. 

Reakcie fanúšikov sú rôzne. „Preboha, Carmen, vyzeráš staršie. Rýchlo sa vráť k svojmu pôvodnému účesu,” znejú niektoré z nich. Medzi komentármi sa však našli aj také, ktoré tmavovlásku Carmen ospevovali. „Veľmi príjemná zmena. Máš takto oveľa väčšiu iskru,” myslia si iní z priaznivcov svojskej boháčky. Nuž, sto ľudí, sto chutí...  

Carmen Geiss ako blondínka.
Zobraziť galériu (8)
Carmen Geiss ako blondínka.  (Zdroj: Facebook)

Carmen Geiss ako tmavovláska.
Zobraziť galériu (8)
Carmen Geiss ako tmavovláska.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissGeissenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu