Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

52-ročná Geissenka v EXTRA krátkom tope: Carmen, toto si prehnala!

Carmen Geiss Zobraziť galériu (6)
Carmen Geiss (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Príliš sexi?! Carmen Geiss (52) sa udržiava v dobrej kondícii a popri potulkách svetom si vždy nájde čas na cvičenie. Zrejme aj preto si počas uplynulého týždňa bez výčitiek obliekla top, ktorý končil tesne pod prsiami. Kým mnohí fanúšikovia pri pohľade na prachatú blondínku nešetrili pochvalami, našlo sa tiež dosť takých, čo ju zavalili kritikou. Ako sa outfit známej Nemky páči vám?

Veľká Británia žila v uplynulých dňoch prestížnymi konskými dostihmi, ktoré poctili svojou prítomnosťou aj členovia kráľovskej rodiny. Zaujímavého podujatia sa tento rok zúčastnila aj nemecká pracháčka Carmen Geiss. 

Tá zavítala do Londýna bez svojho milovaného Róóóberta, no nezabudla sa prostredníctvom facebooku podeliť o atmosféru s fanúšikmi. Carmen si dala na svojom zovňajšku ozaj záležať. Na hlave jej nechýbal originálny klobúk. Pomerne búrlivú diskusiu však vyvolala outfitom. Ten pozostával zo sukne s vysokým pásom a čipkovaného topu, ktorý končil tesne pod jej veľkými prsiami.  

„Bože môj! Carmen, zbožňujem ťa a si skvelá žena, no toto si prehnala! K tvojmu veku sa toto vôbec nehodí. Zbytočne ti to zvýraznilo prsia. Vyzerajú akoby boli obrovské,” znejú vybrané z komentárov pod fotkami. „Prepáč Carmen, ale toto ti nevyšlo,” reagoval úprimný fanúšik.Medzi priaznivcami známej blondínky sa ale našli aj takí, ktorí boli nadšení. Čo na Geissenkin outfit hovoríte vy?

Carmen Geiss sa obliekla do krátkeho čipkovaného topu a sukne s vysokým pásom.
Zobraziť galériu (6)
Carmen Geiss sa obliekla do krátkeho čipkovaného topu a sukne s vysokým pásom.  (Zdroj: Facebook)

Carmen Geiss vyvolala týmto outfitom medzi fanúšikmi búrlivú diskusiu.
Zobraziť galériu (6)
Carmen Geiss vyvolala týmto outfitom medzi fanúšikmi búrlivú diskusiu.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Carmen Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu