Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce rozhodnutie top DJ-a (†40): Túžil po smrti... Eutanázia!

Fabiano Antoniani Zobraziť galériu (5)
Fabiano Antoniani (Zdroj: Facebook)

FORCH - Môj život je ako nočná mora! Aj takýto argument použil Fabiano Antoniani, známy ako DJ Fabo, ktorý bol často označovaný ako "topka" dídžejskej scény v Taliansku. Posledné mesiace silno túžil po smrti, ktorú vnímal ako vykúpenie. V roku 2014 totiž po hrozivej autonehode oslepol a zostal ochrnutý od krku nadol. V pondelok ráno naposledy vydýchol na špecializovanej klinike vo Švajčiarsku, kde podstúpil eutanáziu.

Rodák z Milána - Fabiano Antoniani bol svojho času najobľúbenejším DJ-om Talianska. Tragická autonehoda z roku 2014 mu však úplne zmenila život. Keď počas jazdy telefónoval, mobil mu spadol na podlahu. Zohol sa preň a narazil do iného auta. Hrozivú zrážku prežil. Následky však boli hrozné. 

Dovtedy mimoriadne aktívny muž sa nedokázal vyrovnať s tým, že je zrazu pripútaný na lôžko. Stále viac myslel na smrť a zhruba 11-krát žiadal taliansku vládu o to, aby sa zaoberala témou eutanázie. Vzhľadom k tomu, že je krajina prevažne katolícky orientovaná, neprichádzalo to veľmi do úvahy.    

Minulý mesiac poslal DJ Fabo premiérovi video, v ktorom sa mu prihováral. „Prosím vás, dovoľte mi zomrieť. Žijem nočnú moru, ktorá nemá konca,” vyjadril sa Fabiano. Za pomoci aktivistu Marca Cappato, rodiny a priateľky vycestoval do Švajčiarska, kde sa na špecializovanej klinike rozhodol ukončiť svoje trápenie. 

„Konečne som tu. Prišiel som bez akejkoľvek pomoci štátu. Už čochvíľa budem zachránený od tej pekelnej bolesti,” povedal vo svojom poslednom oficiálnom stanovisku DJ Fabo, ktorý podstúpil eutanáziu v pondelok pred obedom. 

Jedna z posledných fotografií DJ Faba.
Zobraziť galériu (5)
Jedna z posledných fotografií DJ Faba.  (Zdroj: Facebook)

 

Viac o téme: DJ FaboFabiano Antoniani
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu