Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa herečka sa kúpala radšej oblečená: Joj, nepomohlo!

Drew Barrymore Zobraziť galériu (7)
Drew Barrymore (Zdroj: profimedia.sk)

TULUM - Celé zlé! Drew Barrymore (42) je sympatická žena, no svojou postavou príliš neohúri. Herečka nikdy nepatrila medzi vychrtliny a kilá navyše sa na ňu nalepili aj pri dvoch tehotenstvách. Vedomá si toho, že v bikinách nevyzerá najlepšie, sa počas dovolenky predviedla v kúpacom odeve, ktorý ju zahaľoval. Výsledný efekt však aj tak za veľa nestál...

Spľasnuté prsia, vypuklé brucho a mľandravý zadok! Časy, keď bola Drew Barrymore jedným z Charlieho anjelikov sú už dávno preč. Prezrádza to pohľad na jej krivky, ktoré dnes už v bikinách príliš vystavovať nemôže. 

Dôkazom sú fotky, ktoré sa podarilo spraviť paparazzom počas herečkinej dovolenky v Mexiku. Drew sa vrhla do vĺn vo vzorovaných šortkách a prúžkovanom tope. Tie zbytočne zvýraznili jej nedostaky.

Barrymore si však z prítomnosti bulvárnych fotografov ťažkú hlavu nerobila. Naplno si užívala relax a to, že sa nemusela starať o dcérky Olive (4) a Frankie (2). Tie sú zrejme pri otcovi Willovi Kopelmanovi, s ktorým sa herečka nedávno rozviedla.

Drew Barrymore ako jedna z krások vo filme Charlieho anjeli.
Zobraziť galériu (7)
Drew Barrymore ako jedna z krások vo filme Charlieho anjeli.  (Zdroj: Columbia Pictures)

Drew Barrymore si na bikiny ani plavky netrúfla.V tomto kúpacom odeve však tiež veľmi neohúrila.
Zobraziť galériu (7)
Drew Barrymore si na bikiny ani plavky netrúfla.V tomto kúpacom odeve však tiež veľmi neohúrila.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Drew Barrymore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu