Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Juj, to nie je dobrý pohľad! Bývalý anjelik v plavkách

Drew Barrymore Zobraziť galériu (6)
Drew Barrymore (Zdroj: telkac)

MIAMI - Neforemná podprsenka a bombarďáky! Takú kombináciu zvolila za plavkový outfit Drew Barrymore (41), ktorá sa mnohým spája s filmom Charlieho anjeli. Z herečky je dvojnásobná mamička, čo sa odráža aj na jej postave. Sympatická umelkyňa sa v médiách nedávno pochválila, že schudla 10 kíl. Pred pár dňami ju paparazzi nafotili na pláži, no príliš ich neohúrila.

Hoci je šoubiznis plný hviezdnych mamičiek, ktoré sa dokážu po pôrode dostať rýchlo do formy a v plavkách predvádzajú tip-top postavičky, nájdu sa aj mnohé výnimky. Svoj vzhľad príliš nerieši herečka Drew Barrymore. Tá nikdy nepatrila medzi vyrchtliny a stopy na jej tele zanechali aj dve tehotenstvá.    

S otcom svojich dcér sa herečka nedávno rozviedla. Pri pohľade na to, aký kúpaci odev zvolila na pláž, je dosť možné, že si náhradu ani tak skoro nenájde. Paparazzi nafotili Drew v neforemnej podprsenke, v ktorej jej vnady vyzerali dosť zle. Pochvalu si nezaslúži ani za vzorované šortky. Nuž, snáď sa nám Barrymore najbližšie ukáže v niečom, čo jej šarm aspoň trošku zvýrazni.

Drew Barrymore si obliekla kúpaci odev, ktorý zvýraznil jej nedostatky.
Zobraziť galériu (6)
Drew Barrymore si obliekla kúpaci odev, ktorý zvýraznil jej nedostatky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Drew Barrymore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu