Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Na pláži bolo horúco: Modelka sa opekala len v šnúročkách!

Selena Weber Zobraziť galériu (7)
Selena Weber (Zdroj: Instagram)

MIAMI - Zakryla len to najnutnejšie! O Selene Weber sa v médiách veľmi nehovorí, no táto modelka si rozhodne zasúži vašu pozornosť. Podobne, ako jej známejšie kolegyne, sa pýši tip-top postavičkou. Na obdiv ju vystavila aj v uplynulých dňoch, keď si v miniatúrnych bikinách telovej farby užívala slniečko. Pozrite, v čom ju paparazzi nafotili.

Selena Weber odštartovala rok 2017 oddychom na pláži. Ako modelka predvádzajúca plavky a spodnú bielizeň je tam dosť často. Zábery, ktoré urobili paprazzi však prezrázajú, že tam teraz nebola pracovne. Tvár sympatickej blondínky bola totiž nenalíčená a vlasy neupravené. 

Okolo štíhlej blondínky však ľudia neprechádzali bez povšimnutia. Selena mala oblečené bikiny telovej farby, pozostávajúce najmä zo šnúrok a pár centimetrov látky. Keďže má dokonalú figúru, môže si takýto kúsok pokojne dovoliť. 

Všetko nasvedčuje tomu, že o krásnej Selene budeme ešte počuť. „Rok 2017 som na teba pripravená,” vyjadrila sa na instagrame kráska, kde sa jej fanúšikovska základňa každým dňom zväčšuje. 

Selena Weber pobehovala po pláži v takýchto miniatúrnych bikinách.
Zobraziť galériu (7)
Selena Weber pobehovala po pláži v takýchto miniatúrnych bikinách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Selena Weber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu