Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezdny fešák sa pochválil manželkou: Nahá FOTO na webe!

Jenna a Channing tvoria zohratú a sympatickú dvojicu. Zobraziť galériu (7)
Jenna a Channing tvoria zohratú a sympatickú dvojicu. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Všetci mu môžu závidieť! Channing Tatum (36) sa na nedostatok fanúšičok nemôže sťažovať. On má však oči len pre svoju zákonitú polovičku - Jennu Dewan Tatum (36), ktorá oplýva brutálnym sexepílom. Sympatický herec zverejnil začiatkom týždňa na sociálnych sieťach záber, ktorý je toho dôkazom.

Nejeden chlap by sa chcel vedľa nej prebúdzať! Reč je o herečke a tanečnici Jenne Dewan. Tá sa v roku 2009 vydala za kolegu Channinga Tatuma, s ktorým má trojročnú dcérku Everly. Vášeň medzi manželmi je očividne rovnako silná, ako v deň, keď sa zoznámili.

Sexi tmavovláska to priznala v nedávnom rozhovore pre magazín Cosmopolitan. „Náš vzťah je silný, zdravý a veľmi sexuálny,” poznamenala Jenna. Podľa jej názoru za to vďačia aj spoločnej vášni - tancu. „Je to istým spôsobom prepojené,” dodala kráska. 

Svoj podiel na tom, že je Channing do Jenny stále zamilovaný, majú zrejme aj jej dokonalé krivky. Tie tmavovláska hrdo vystavuje na obdiv v provokatívnych outfitoch. Poriadne dráždivá je ale aj v súkromí. Veď sa pozrite, v čom čaká na svojho milého v perinách... 

Channing Tatum sa na internete pochválil odvážnou fotkou svojej krásnej partnerky. Tá ležala v posteli v Evinom rúchu.
Zobraziť galériu (7)
Channing Tatum sa na internete pochválil odvážnou fotkou svojej krásnej partnerky. Tá ležala v posteli v Evinom rúchu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Channing TatumJenna Dewan Tatum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu