Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

S týmto TELOM sama nezostane: Rozídená hviezda sa pretŕča v bielizni!

Jenna Dewan Zobraziť galériu (8)
Jenna Dewan (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nečakaný rozchod jedného z najkrajších šoubiznisových párov - Channinga Tatuma (37) a jeho ženy Jenny (37) mnohých šokoval. Niektorí sa však potešili, že fešný svalovec a sexi tmavovláska sú od teraz voľní. Či sú už pripravení na nové vzťahy, nevedno. Isté ale je, že krásna herečka nebude mať o nápadníkov núdzu.

Jenna Dewan je atraktívna žena, ktorá sa okrem herectva venuje aj tancu. Pravidelnému pohybu, športu a vhodnému stravovaniu vďačí za to, že jej krivky sú priam božské. A tmavovláska sa nimi ochotne pochváli. 

Najnovšie zverejnila na instagrame fotku v spodnej bielizni, ktorej je tvárou. Fantázia jej mužských fanúšikov zapracovala na maximum. A keďže verejnosť vie, že Jenna a Chaning sa rozišli, mnohí si neodpustili odvážne komentáre. 

„Hneď by som sa k tebe do tej postele pridal,” ozval sa smelo jeden z herečkiných fanúšikov. A nie je určite jediný, čo by mal o sexi tanečnicu záujem.

O tom, či má už Jenna za Chaninga náhradu, sa zatiaľ nehovorí. Pred pár dňami sa ale šuškalo, že on sa dal dokopy s exmanželkou Johnnyho Deppa - Amber Heard. Napokon ale vyšlo najavo, že tieto dohady nie sú pravdivé. 

Jenna Dewan zverejnila na internete fotku v bielizni.
Zobraziť galériu (8)
Jenna Dewan zverejnila na internete fotku v bielizni.  (Zdroj: Instagram)

Jenna Dewan dlho sama nezostane.
Zobraziť galériu (8)
Jenna Dewan dlho sama nezostane.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Channing TatumJenna Dewan Tatum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu