Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Anglická speváčka ide pod čepiec: Lesbická svadba na obzore!

Romy Madley Croft Zobraziť galériu (2)
Romy Madley Croft (Zdroj: SITA/AP)

LONDÝN - Členka anglickej indiepopovej kapely The xx Romy Madley Croft sa zasnúbila s Hannah Marshall. Speváčka a gitaristka informovala o radostnej správe v pondelok prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila aj fotografiu bozkávajúcej sa dvojice.

"Včera v noci sa ma veľmi špeciálna osoba spýtala veľmi krásnu otázku a ja som povedala áno," uviedla hudobníčka. Hannah Marshall je britská módna návrhárka a vizuálna umelkyňa, s ktorou už spolupracovali napríklad The xx, Florence and The Machine, Janet Jackson, Naomi Campbell a mnohí ďalší. 

Kapela The xx nedávno zverejnila skladbu Say Something Loving. Pieseň pochádza z ich očakávanej tretej štúdiovky I See You, ktorá sa dostane do predaja 13. januára. Kapela absolvuje vo februári a marci európske turné, v rámci ktorého zahrá aj 23. februára vo viedenskej Marx Halle. 
Skupina The xx vznikla v roku 2005 a v jej súčasnej zostave pôsobia aj Jamie xx (produkcia, klávesy, perkusie) a Oliver Sim (basgitara, klávesy).

Debutový album xx uviedli na trh v roku 2009. Za nahrávku, ktorá obsahuje single ako Crystalised či Islands, získali Mercury Prize. Nasledovala štúdiovka Coexist (2012), s ktorou dobyli britský albumový rebríček. Z nahrávky pochádza napríklad úspešný singel Angels. Ich ďalšia úspešná skladba s názvom Together sa zas nachádza na soundtracku filmu Veľký Gatsby (2013). 
 

 

Last night, a very special person asked me a very beautiful question....I said yes! @hannahmarshall_______

Fotka uverejnená používateľom Romy (@romythexx),

Viac o téme: Romy Madley Croft
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu