Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zdravotné problémy exmanžela Mariah Carey: Skončil v nemocnici!

Nick Cannon Zobraziť galériu (5)
Nick Cannon (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Amerického herca, moderátora a rappera, exmanžela Mariah Carey, Nicka Cannona hospitalizovali. Rodák z kalifornského San Diega o tom vo štvrtok informoval prostredníctvom služby Instagram, pričom uviedol, že je v nemocnici pre komplikácie s lupusom.

“Všetci, čo ste sa ma v uplynulých dňoch pokúšali kontaktovať, tu som bol. A v nemocnici budem aj počas Vianoc. Všetko je ale dobré, lekári tvrdia, že sa všetko dostane do normálu ešte pred Novým rokom,“ napísal 36-ročný umelec k fotografii na, ktorej leží na nemocničnom lôžku. 

Cannonovi diagnostikovali lupus v roku 2012 po tom, ako ho hospitalizovali pre zlyhanie obličiek, ktoré bolo dôsledkom menovaného autoimunitného ochorenia. Neskôr ho do nemocnice previezli znova, a to pre krvné zrazeniny v pľúcach, ktoré sa mu vytvorili po spomínanom zlyhaní obličiek. 
Nicholas Scott “Nick“ Cannon má na konte dva štúdiové albumy - Nick Cannon (2003) a White People Party Music (2014). Objavil sa v snímkach ako Muži v čiernom 2 (2002), Láska nič nestojí (2003), Super jazda (2005), Atentát v Ambassadore (2006), Zombies: Deň-D prichádza (2008), The Killing Room (2009) alebo Chi-Raq (2015), kde sa predstavil po boku Samuela L. Jacksona a Wesleyho Snipesa. 

Viac o téme: Nick Cannon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu