Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Severská kráska zhodila šaty a... Preboha, na TOTO by mnohé nemali odvahu!

Elsa Hosk Zobraziť galériu (10)
Elsa Hosk (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Krásna, ale aj poriadne odvážna! Taká je švédska modelka Elsa Hosk (), ktorá je jedným z anjelikov Victoria´s Secret. Spolupráca so značkou spodnej bielizne však nie je to jediné, čomu sa krehko pôsobiaca blondínka venuje. V týchto dňoch napríklad absolvovala fotenie, ktoré by nahnalo strach mnohým ženám, ale aj mužom.

Ak si niekto myslí, že práca modelky nie je náročná, Elsa Hosk by ho určite rýchlo vyviedla z omylu. Severská kráska má totiž za sebou pomerne náročné fotenie. To, že mala pred objektívom oblečené len úsporné nohavičky telovej farby, nie je pre ňu žiadna novinka. Avšak mať na pleciach a nahom tele živého, takmer 30 kilového hada... Pre mnohých jedincov nepredstaviteľné!

Elsa sa nezvyčajnou fotkou pochválila na instagrame. „Taký bežný deň. Dnes som pózovala s 30 kilovým hadom,” pripísala k fotke modelka, ktorá tiež prezradila, že spomínaný plaz sa volá Ursula. 

Je celkom pochopiteľné, že táto momentka vyvolala medzi fanúšikmi krásnej modelky celkom búrlivú debatu. „Klobúk dole. Ja by som sa asi zbláznila. Nenávidim hady,” nešetrila úprimnosťou jedna z diskutujúcich. „Mám úplne zmiešané pocity. Ani neviem, či sa mi to páči,” zareagoval iný z fanúšikov. Čo na tút fotku hovoríte vy?    

Takmer nahá Elsa Hosk pózovala s týmto obrovským hadom.
Zobraziť galériu (10)
Takmer nahá Elsa Hosk pózovala s týmto obrovským hadom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Elsa Hosk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu