Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hanba na sto rokov: Promi mamina robila striptíz na vianočnej párty... A to nie je všetko!

Katie Price Zobraziť galériu (5)
Katie Price (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - "Zažiarila"! Sexbomba Katie Price (38) mala byť hlavnou hviezdou vianočného večierka spoločnosti, ktorá sa zameriava na efektívne využitie energií. Vypýtala si honorár vo výške 15 500 eur a prítomným predviedla divadielko, aké sa často nevidí. Podľa medializovaných informácií sa väčšina hostí nevedela dočkať, kedy ožratá päťnásobná mamička z párty vypadne. Čo všetko vyviedla?

Prepískla to! Britské mediá sú dnes plné správ o tom, akú veľkú hanbu si v pondelok večer vyrobila známa sexbomba Katie Price. Tú si istá spoločnosť pozvala ako hviezdneho hosťa na svoju vianočnú párty. Organizátor ale svoju voľbu trpko oľutoval.

Sexbomba sa s niektorými prítomnými pánmi ochotne vyfotila, jej ďalšie správanie však do vianočnej tematiky príliš nespadalo. Prítomným ženám nadávala, že sú štetky, obťažovala ľudí a keď sa dostala k mikrofónu tliachala dve na tri. „Bola ožratá už keď prišla. A počas večera to bolo už len horšie a horšie. Bolo to ako nočná mora,” vyjadril sa pre The Sun organizátor večierka.   

Mohlo by vás zaujať:
Jednoduchý, no o to úprimnejší VIDEOklip: Lady Gaga sa mení, v takejto rovine ju nepoznáte!

Ten pocítil besnenie ožratej sexbomby na vlastnej koži. Katie ho totiž v istej chvíli schmatla za rozkrok, otočila sa k jeho žene a spýtala sa jej, či s ňou môže mať dnes večer sex. (slušne povedané)

„Bolo to veľmi trápne. Ženy s krátkymi vlasmi sa opýtala, či má rakovinu. Neskôr sa vyzliekala na dámskych toaletách. Otŕčala tam holé prsia, obťažovala prítomné ženy, vrátane mojej 16-ročnej dcéry, ktorej nemiestne nadávala,” pokračoval v opisovaní hororového večera organizátor. „Ľudia sa nevedeli dočkať, kedy konečne odíde. Keďže pokazila celú párty, budem požadovať vrátenie peňazí. Ale úprimne, neverím tomu že uvidím čo i len cent,” uzavrel pre The Sun nešťastný pán. Hm, jeho hostia na tento žúr určite tak skoro nezabudnú.  

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu