Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Promi maminu zavalili kritikou: Z dcérky urobila... Och!

Katie Price Zobraziť galériu (10)
Katie Price (Zdroj: SITA)

MALEDIVY - Namiesto obdivu len kritika! Britská sexbomba Katie Price (38), ktorá je hrdou päťnásobnou maminou, si momentálne užíva dovolenku v exotike. Odtiaľ pravidelne posiela fanúšikom pozdravy v podobe rôznych fotografií. Vďaka záberu v bikinách je však kvôli prehnanej retuši na smiech. Poriadne búrlivé reakcie sa však objavili aj pod momentkou, na ktorej sa hrá na modelku jej dcéra Princess (9).

Dopomohla si! Katie Price si v honbe za dokonalosťou dopriala už viacero plastických operácií a skrášľujúcich zákrokov. A očividne jej nie sú cudzie ani grafické úpravy. Na momentke z dovolenky sa totiž pochválila dokonale dlhými štíhlymi nohami. „Táto žena je krásna, ale je mi na 100% jasné, že určite nie je takáto vysoká,” vyjadril sa jeden z blondínkiných fanúšikov. „To je aké úbohé, že si upravuješ fotky,” pridal sa ďalší. 

Mohlo by vás zaujať:
VIDEO Xia (7) napodobnila Taylor Swift: Meganános make-upu, dokonalo desivý výkon

Poriadny rozruch vyvolala aj momentka, na ktorej jej dcéra Princess pózuje v provokatívnej póze ako skúsená modelka. „Zase z nej robíš dospelú? Uchyláci si prídu na svoje,” znie jedna z pohoršených reakcií. 

„Jej mama je modelka. Tak aj ona takto pózuje. Princess je úžasná mladá slečna, je prirodzene krásna a chceli by sme, aby robila modeling. Nevidím na tom nič zlé,” reagovala pre Mail Online Katie Price. Čo na nezvyčajnú dovolenkovú momentku malej Princess hovoríte vy? 

Katie Price si k dlhým štíhlym nohám dopomohla grafickými úpravami. Fanúšikovia sa z nej kvôli tomu smejú.
Zobraziť galériu (10)
Katie Price si k dlhým štíhlym nohám dopomohla grafickými úpravami. Fanúšikovia sa z nej kvôli tomu smejú.  (Zdroj: Instagram)

Princess zvolila pred objektívom provokatívnu pózu. Verejnosť jej slávnu mamu kvôli tomu poriadne kritizuje.
Zobraziť galériu (10)
Princess zvolila pred objektívom provokatívnu pózu. Verejnosť jej slávnu mamu kvôli tomu poriadne kritizuje.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu