Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Známa sexbomba vycapí na net ozaj všetko: Pozrite sa na moju holú číču!

Katie Price Zobraziť galériu (10)
Katie Price (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Nemá na sebe ani chĺpok! Hoci by si podľa titulku možno niektorí mysleli, že sexomba Katie Price (38) zverejnila na internete fotky svojich intímnych partií, nie je tomu tak. Reč je o niečom úplne inom. Holou číčou sme mali na mysli jej bezsrstú mačku menom Dobbie, ktorá robí prominentnej blondínke spoločnosť na každom kroku. Ako sa vám tento domáci miláčik pozdáva?!

O Katie Price je veľmi dobre známe, že je rada označovaná za sexbombu a je tiež veľkou milovníčkou zvierat. Päťnasobná mamička sa netají vášňou ku koňom, doma však má aj pomerne nezvyčajného miláčika. A to bezsrstú mačku Dobbie. 

Fotkami holej mačky sa blondínka pochválila na instagrame aj v týchto dňoch. Zverejnila tam záber, na ktorom Dbbie pózuje uložená medzi jej rozkročenými nohami, či fotku zo skrášľujúcej procedúry, počas ktorej robila cica svojej paničke spoločnosť. 

Reakcie na domáce zvieratko známej sexbomby sú rôzne. „Zbožňujem tvoju mačičku. Je tak škaredá, až je pekná,” reagoval jeden z nadšených fanúšikov. Nájdu sa ale aj takí, ktorým sa Dobbie vôbec nepáči. „Fuj, škaredšie zviera som v živote nevidel. Asi budem mať nočné mory,” nekládol si servítku pred ústa znechutený priaznivec hviezdnej blondínky. Čo na číču Katie Price hovoríte vy? 

Katie Price zverejňuje na sociálnych sieťach aj takéto momentky.
Zobraziť galériu (10)
Katie Price zverejňuje na sociálnych sieťach aj takéto momentky.  (Zdroj: Instagram)

Katie Price má doma takéhoto miláčika - bezsrstú mačku menom Doobie.
Zobraziť galériu (10)
Katie Price má doma takéhoto miláčika - bezsrstú mačku menom Doobie.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu