Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

»Pápež« prichytený pri intímnostiach: Kontroverzné zábery TU!

Jude Law ako pápež Pius XIII. Zobraziť galériu (7)
Jude Law ako pápež Pius XIII. (Zdroj: HBO)

RÍM - Z toho vo Vatikáne nebudú nadšení! Reč je o novom seriáli televíznej stanice s názvom The Young Pope. Herec Jude Law (43) v ňom stvárňuje pápeža Piusa XIII., ktorý je teda viac než kontroverzný. Rovnako ako počin, v ktorom seriálová "hlava cirkvi" obchytkáva ženské prsia.

Skôr, než sa seriál The Young Pope dostal k divákom, Jude Law v rozhovoroch avizoval, že sa zrejme nebude páčiť každému. A niet pochýb, že mnohí jedinci budú pohoršení aj pri pohľade na zábery, kde Pius XIII. chytá za prsia istú blondínku. 

„Bolo by skvelé milovať ťa tak, ako chceš byť milovaná. Ale to nie je možné. Nie som muž, som zbabelec. Milujem Boha, pretože milovať ľudské bytosti je tak bolestivé,” prihovoril sa žene mladý pápež. Dvojica si síce myslí, že ich intímny rozhovor a dotyky nikto nevidí, no sníma ich kamera vatikánskych úradníkov.   

Jude Law priznáva, že stvárniť pápeža nebolo vôbec jednoduché. „Nevedel som, kam ísť a čo robiť, aby som tejto postave dal vážnosť a dôveryhodnosť. Ale režisér mi pripomínal, že ide o bežného smrteľníka, ktorý sa len náhodou stal pápežom,” uviedol pre médiá známy herec. 

VIDEO: Trailer k seriálu The Young Pope. 

Viac o téme: Jude LawThe Young PopeMladý pápež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu