Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezdička z reality šou vyvenčila milenca: Aha, Rambo a buchtička!

Sophie Kasaei a jej milenec Joel sú spolu päť rokov. Zobraziť galériu (3)
Sophie Kasaei a jej milenec Joel sú spolu päť rokov. (Zdroj: Instagram)

BARCELONA - On ako z reklamy, ona... No, príliš neohúri! Na obrazovkách MTV sa teší celkom slušnej popularite aj reality šou Geordie Shore. Vďaka nej sa vo Veľkej Británii zviditeľnila napríklad Sophie Kasaei (27), ktorá si v uplynulých dňoch užívala chvíle oddychu v Španielsku. Dvojicu tam nafotili paparazzi a párik vyzerá v plavkách teda dosť zaujímavo.

Do fitka asi spolu nechodia! Hviezdičky účinkujúce v rôznych reality šou sa zväčša usilujú urobiť všetko možné, aby sa o nich hovorilo a písalo v médiách. Svojskú skupinu tvoria dievčence z projektu Geordie Shore, ktoré v londýnskych uliciach bežne pobehujú sporo oblečené a značne podnapité.

Sophie Kasaei je ale vzornou partnerkou a s priateľom Joelom sú spolu už päť rokov. Frajer televíznej hviezdičky trávi dosť veľa času v posilňovni. Počas dovolenky v Španielsku nafotili paparazzi dvojicu v plavkách a fešáčik sa teda nemá za čo hanbiť. 

Tmavovláska však v porovnaní s ním svoje telo veľmi nemučí. Z bikín jej kypelo bruško aj macaté stehná. „Nikdy som nebola chudá. Vždy budem mať bruško a boky,” poznamenala v jednom z rozhovorov Sophie, pričom dodala, že jej svalnatý frajer ju miluje najviac na svete aj s kilami navyše. 

Sophie Kasaei postavou veľmi neohúri. Zato jej milenec má postavu ako z reklamy na nejaké fitnesscentrum.
Zobraziť galériu (3)
Sophie Kasaei postavou veľmi neohúri. Zato jej milenec má postavu ako z reklamy na nejaké fitnesscentrum.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Geordie ShoreSophie Kasaei
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu