Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Radosť Miss Universe z Rýchlo a zbesilo: Podelila sa o ňu na webe!

Gal Gadot Zobraziť galériu (6)
Gal Gadot (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Izraelská modelka a herečka Gal Gadot sa stane dvojnásobnou matkou. Rodáčka z mesta Roš ha-Ajin čaká druhého spoločného potomka s manželom, izraelským obchodníkom s nehnuteľnosťami Yaronom Versanom.

Víťazka súťaže Miss Izrael z roku 2004 sa podelila o radostnú správu v nedeľu prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila čiernobielu fotografiu, na ktorej spolu s manželom držia jej tehotenské bruško. "Som nadšená, že sa s vami môžem podeliť o tento zázrak. Dvojnásobná mamina," napísala 31-ročná herečka. Gadot a Versano sa zosobášili v septembri 2008. O tri roky neskôr privítali na svete dcéru Almu.

Herečka Gal Gadot sa o svoju radosť podelila na sociálnej sieti Instagram
Zobraziť galériu (6)
Herečka Gal Gadot sa o svoju radosť podelila na sociálnej sieti Instagram  (Zdroj: Instagram G.G.)

Gal Gadot reprezentovala svoju krajinu na súťaži Miss Universe, ktorá sa konala v roku 2004 v Ekvádore. Známa je najmä ako Gisele z akčnej série Rýchlo a zbesilo (2009, 2011 a 2013). Zahrala si aj v snímkach Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive (2010) alebo Nočné rande (2010). Objavila sa tiež v akčnom filme Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016), kde sa predstavila ako superhrdinka Wonder Woman. Úlohy odvážnej princeznej Amazoniek sa ujala aj v očakávanej snímke Wonder Woman, ktorá sa dostane do slovenských kín 1. júna 2017. Obľúbenú hrdinku stvárni aj v pripravovanom filme Justice League a jeho pokračovaní Justice League Part Two.

Viac o téme: Gal Gadot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu