Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena bláznivého Borata zhodila šaty: Po troch deťoch dobré, nie?!

Sacha Baron Cohen a Isla Fisher Zobraziť galériu (7)
Sacha Baron Cohen a Isla Fisher (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Môže si to dovoliť! Hoci herec Sacha Baron Cohen (45) je vďaka svojím filmovým úloham vnímaný verejnosťou ako taký blázon, v súkromí je vzorným manželom a trojnásobným oteckom. Ratolesti mu priviedla na svet Isla Fisher (40), ktorá je pred kamerami tiež aktívna. V týchto dňoch má napríklad premiéru komédia Keeping Up Withe the Joneses, kde sa sympatická ryšavka dokonca ukáže aj bez šiat.

Toto telo má Borat v posteli! Isla Fisher je dobre známa divákom po celom svete. Na konte má účinkovanie vo viacerých počinoch. Spomenúť možno Spoveď nákupnej maničky, Podfukari, či ako uloviť družičku. V týchto dňoch má namierené do kín komédia s názvom Keepin Up with the Joneses, kde ryšavka stvárňuje jednu z hlavných úloh.

Isla si v spomínanom filme zahrala manželku herca Zacha Galifianakisa (Vo štvorici po opici). Ako prezrádza trailer, herečka pobehovala pred kamerami aj v rajcovnej spodnej bielizni. Pri pohľade na jej krivky musí každý uznať, že tri tehotenstvá zanechali na jej tele len minimálne stopy.

Dve dcérky a jedného syna má ryšavka so známym komediálnym hercom Sacha Baron Cohenom. „Moja žena ma miluje so všetkými mojími postavami. Najmenej obľúbený bol pre ňu Borat, najviac sa jej pozdával Bruno. A to vďaka osobnej hygiene. Vysprchovaný a oholený,” prezradil v nedávnom rozhovore umelec. 

Isla Fisher sa predviedla pred kamerami v spodnej bielizni.
Zobraziť galériu (7)
Isla Fisher sa predviedla pred kamerami v spodnej bielizni.  (Zdroj: 20th Century Fox)

Herečkin výstrih rozhodne nezýva prázdnotou.
Zobraziť galériu (7)
Herečkin výstrih rozhodne nezýva prázdnotou.  (Zdroj: 20th Century Fox)

Viac o téme: Sacha Baron CohenIsla FisherKeeping Up with the Joneses
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu