Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Otrasné detaily z prepadu Kim Kardashian: Zviazaná a znásilnená?!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian (Zdroj: Instagram)

PARÍŽ - Bála sa toho najhoršieho! Kim Kardashian (35) si žije životom, ktorý jej mnohí ľudia závidia. V pondelok však zažila chvíle ako z hororu. V parížskom apartmáne ju totiž prepadla skupinka lupičov, ktori tmavovláske ukradli luxusné šperky v hodnote zhruba 9 miliónov eur a mobilné telefóny. Dvojnásobná mamička však mohla skončiť oveľa oveľa horšie.

Kim Kardashian patrí k hviezdam, ktoré sledujú módne trendy. Nikoho preto neprekvapí, že je stálym hosťom rôznych módnych prehliadok. Nechýbala ani na aktuálnom týždni módy v Paríži. Ako sme vás informovali, tam na ňu zaútočil Ukrajinec Vitalii Sediuk, ktorý ju na ulici bozkával na zadok. A hoci išlo o nepríjmenú skúsenosť, o pár hodín neskôr prežila tmavovláska chvíle, ktoré možno pokojne označiť ako najhoršie v jej živote. 

Zhruba o tretej hodine v noci k nej do apartmánu vtrhli muži v policajných uniformách. Ako vyšlo najavo, nešlo o mužov zákona, ale šikovne maskovaných lupičov. Bodyguard Pascal Duvier, ktorého má Kim stále v pätách, bol údajne v tom čase v bare s jej sestrami Kourtney a Kendall. 

Pätica lupičov mala najznámejšiu zo sestier Kardashian zviazať pomocou sťahovačov káblov. „Kim mala zbraň pri hlave a prosila ich, aby ju nezabili. Že na ňu doma čakajú jej dve deti. Zároveň sa veľmi bála, že ju znásilnia,” vyjadril sa pre zahraničné médiá dobre informovaný zdroj. 

Zlodejov však krivky televíznej hviezdy nezaujímali. Kým ona ležala spútaná vo vani, oni sa vytešovali z prsteňa v hodnote štyroch miliónov eur a kazety so šperkami zhruba za päť miliónov eur. Kardashianke boli ukradnuté aj dva mobily, ktoré obsahovali množstvo súkromných fotografií a kontaktov. 

Dvojnásobnú mamičku zachránila kamarátka Simone Harouche, ktorá spala vo vedľajšom apartmáne. Keď počula hluk, zamkla s v kúpelni a privolala políciu. Kým však muži zákona dorazili na miesto, po lupičoch nebolo už ani stopy.  

Kim sa zrejme tak skoro v Paríži neukáže. Jej manžel Kanye West prerušil koncert a hneď sa za ňou vybral súkromným tryskáčom. Hoci mnohí šokovanú hviezdičku ľutujú, našli sa aj kritici. Napríklad bývalý ochrankár Steve Stanulis. „Koledovala si o to. Jednoznačne išlo o pochybenie z jej strany,” poznamenal, pričom Kim vytkol, že sa na sociálnych sieťach pravidelne pýši svojími luxusnými šperkami. 

Kim Kardashian má bodyguarda stále v pätách. Keď ju však prepadli lupiči, nebol na blízku.
Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian má bodyguarda stále v pätách. Keď ju však prepadli lupiči, nebol na blízku.  (Zdroj: Instagram)

Kim Kardashian sa prepychovým diamantovým prsteňom od manžela chválila na instagrame. Počas lúpežného prepadu oň prišla.
Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian sa prepychovým diamantovým prsteňom od manžela chválila na instagrame. Počas lúpežného prepadu oň prišla.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu