Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Horúci pozdrav slávnej Nemky (43): Heidi, kde máš plavky?!

Heidi Klum Zobraziť galériu (8)
Heidi Klum (Zdroj: Instagram)

Sv. Bartolomej - Hore bez! Nie je tajomstvom, že nemecká topmodelka Heidi Klum (43) sa rada opeká na slniečku odetá len do pár centimetrov látky. S holými prsiami ju počas dovolenky odfotil už nejeden paparazzi. V uplynulých dňoch si blondínka užívala chvíle oddychu v Karibiku a provokatívnou momentkou bez vrchného dielu bikín sa pochválila sama na sociálnej sieti.

Modelkou aj počas dovolenky! Heidi Klum si v uplynulých dňoch dopriala oddych na Ostrove Svätého Bartolomeja, kde jej robil spoločnosť 30-ročný zajačik Vito a jej tri ratolesti. Fotkami z exotiky sa blondínka pýšila aj na instagrame. Medzi fanúšikmi narobila celkom slušný rozruch najmä momentkou, kde pózuje pod hladinou a odetá len v plavkových nohavičkách. 

„Milujem svoj nový náhrdelník,” pripísala k provokatívnej fotografii Heidi, ktorá si holé prsia schovala do dlaní. „A ja milujem teba. Náhrdelník príliš nevidno, ale telo máš stále skvelé,” nešetril chválami jeden z mnohých fanúšikov. Mužskí obdivovatelia známej Nemky však majú smolu. Heidi sa netají tým, že je do o 13 rokov mladšieho Vita priam zbláznená.     

Heidi Klum sa fanúšikom pochválila fotkou nového náhrdelníka. Oveľa viac však zaujala tým, že je na zábere bez vrchného dielu bikín.
Zobraziť galériu (8)
Heidi Klum sa fanúšikom pochválila fotkou nového náhrdelníka. Oveľa viac však zaujala tým, že je na zábere bez vrchného dielu bikín.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Heidi Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu