Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Heidi Klum dráždila exmanžela: Žiadna podprsenka, bradavky v pozore!

Heidi Klum vyrazila na rodinný nákup bez podprsenky. Zobraziť galériu (8)
Heidi Klum vyrazila na rodinný nákup bez podprsenky. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Provokovala! Hoci modelka Heidi Klum (43) a spevák Seal (53) spolu nežijú už zhruba 5 rokov, kvôli deťom udržiavajú dobré vzťahy. Ako šťastná rodinka pôsobili aj počas uplynulého týždňa, keď ich paparazzi načapali na nákupoch. Ktovie, či sa umelec na požiadavky svojich ratolestí vôbec sústredil, keď jeho exmanželka pobehovala pred ním s trčiacimi bradavkami...

Modelka nemeckého pôvodu Heidi Klum nikdy nepatrila medzi hanblivky. Na pláži ju bežne možno stretnúť len v miniatúrnych nohavičkách a hore bez. Štvornásobná mamička v nedávnom rozhovore prezradila, že nemá v pláne s tým prestať. „Možno nebudú moje prsia či brucho vyzerať ako teraz, ale tak to je. Cítim sa voľná a som v podstate nudistka. Viem, som strašný človek,” poznamenala v rozhovore pre magazín People kráska.

Vyzerá to tak, že Heidi príliš neobľubuje ani nosenie podprsenky. Počas uplynulého týždňa sa spoločne s deťmi a exmanželom Sealom vybala na nákupy. Na sebe mala džínsy a obyčajné biele tričko. Na prvý pohľad možno nudná kombinácia, no modelke spod tenkej látky presvitali bradavky a bol by v tom čert, keby Seala pri pohľade na ňu nenapadli hriešne myšlienky. 

Heidi Klum podprsenky príliš neobľubuje. Prsia pretŕča aj počas nákupov.
Zobraziť galériu (8)
Heidi Klum podprsenky príliš neobľubuje. Prsia pretŕča aj počas nákupov.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Heidi KlumSeal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu