Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hviezdičku reality šou zradili bikiny: Hups, priamo pred paparazzmi!

Jemma Lucy Zobraziť galériu (7)
Jemma Lucy (Zdroj: Instagram)

IBIZA - No to je ale náhodička! Jemma Lucy (27) je jednou z hviezdičiek reality šou Ex on the Beach. Pre krásky vystupujúce v tomto programe je typické, že sú kvôli piatim minútam slávy ochotné spraviť čokoľvek. Hádam nikoho preto neprekvapí, že keď na potetovanú slečnu počas dovolenky natrafili paparazzi, tak im ukázala viac, ako čakali. Alebo žeby v tom, chúďatko, bola nevinne?

Šou s názvom Ex on the Beach je relácia vysielaná na stanici MTV a medzi divákmi sa teší celkom slušnej priazni. Skupinka slobodných mužov a žien si užíva dovolenku v luxuse, kde zároveň hľadajú lásku. Nezvyčajný pobyt im však "spestrujú" bývalí partneri. 

Single slečny a páni sa do relácie hlásia nielen kvôli tomu, ale za účinkovaním v šou vidia aj možnosť zviditeľniť sa. Potom sa predvádzajú pred kamerou, aj mimo nej.  



Jedna zo súťažiacich - Jemma Lucy sa aktuálne nachádza na Ibize, kde neušla pozornosti paparazzov. Svoje potetované telo hrdo vystavila na obdiv v čiernych bikinách. Tie ju, ak na potvoru, zradili v (ne)správnej chvíli a objektívy zachytili i to, čo malo pôvodne zostať skryté. Nuž, nevyužiť takúto príležitosť by bola veľká škoda. Však Jemma?!

Jemma Lucy skončila z rozviazanými bikinami práve vo chvili, keď ju fotili paparazzi. No aká náhodička...
Zobraziť galériu (7)
Jemma Lucy skončila z rozviazanými bikinami práve vo chvili, keď ju fotili paparazzi. No aká náhodička...  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jemma LucyEx on the Beach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu